Oproep aan Vrouwen om wakker te worden

Oproep aan Vrouwen om wakker te worden

De Grootmoeders leggen uit waarom het leven op aarde nu lijdt.

“Het is het vrouwtje van elke soort dat leven verankerd op aarde; het vrouwtje baart nieuw leven, bekommert zich om de jongen, verzorgt de zieken en stervenden. Bij de mensen is het de vrouw die het leven ondersteunt in al zijn fases – van geboorte tot en met de dood. Zij is de natuurlijke spil in het wiel van de menselijke familie. Maar toen het patriarchaat haar verdrong en deze positie voor zichzelf opeiste, werd de spil verwijderd.”

“Toen is het wiel op hol beginnen te slaan. En het was toen dat het patroon van de levensenergie op aarde begon te fragmenteren. Waar eens een anker van stabiliteit, veiligheid en vrijgevigheid was geweest was er nu slechts een opeenhoping van agressief yang. De verwijdering van de vrouw uit haar centrale plaats in het levenswiel creëerde leed voor alle wezens, al het leven op aarde begon te lijden, niet alleen voor de mens.”

“Toen het patriarchaat de rol van de vrouw in de samenleving inperkte, verminderde ook het reservoir van yin energie voor de planeet. Dit creëerde een vacuüm, een lege ruimte, en naar deze lege ruimte vlogen willekeurige deeltjes van energie. Deze inkomende energie was zoekend, actief (yang) van aard, niet omvattend en ontvankelijk (yin)…

“Terwijl dit proces zich verder zette, vulde de aarde zich met meer en meer yang en de voorraad van yin daalde. Het leven op aarde werd overheerst door energie die niet alleen eenzijdig was, maar ook scherp en alsmaar gewelddadiger. Dit is waar jullie je vandaag bevinden,” zeiden de Grootmoeders met grimmige gezichten.

“De vrouw beseft het nog niet, maar ze draagt een reservoir van kracht in zichzelf. En omdat zij een opslagruimte van yin energie is, is het haar aard om krachtig te zijn. Vrouwen bevatten yin voor al het leven op deze planeet. Een vrouw draagt de kracht in zich om al het leven op aarde te ondersteunen. En wanneer ze dit volledig begrijpt, zal ze in staat zijn om haar essentie op één lijn te brengen en terug te keren naar haar oorspronkelijke positie in het centrum van het levenswiel.”

“Om het doldwaze energiespel op aarde te kalmeren en de planeet te helpen weer in evenwicht te komen, moet de vrouw haar positie in het middelpunt van het leven weer opeisen. De vrouw moet terugkeren naar huis naar haar kracht. Dit is de eerste stap naar evenwicht.”

Fragment uit de inleiding van het vierde boek: Terugkeer van de Moeder – Terug naar Liefde.
 


 

In Yin leven
-Brief van een Baken in Colorado

 
Het is duidelijk dat ik mijn eigen energie moet focussen op en verbinden met het Goddelijke Licht en de Liefde in alles… natuur, mensen, rotsen, bomen, water, lucht, vuur, vogels, wind, zon, regen, wolken, schoonheid, licht, uitstraling, glimlachen, het licht in iemands ogen… Het is verlangen naar het Goddelijke in menselijke verbinding. Ik ben hier om dat te doen.

Ik kwam naar de Aarde om het Goddelijke in alles te vinden en die verbinding te maken. Tegelijkertijd als ik duisternis, verdriet, moord, geweld, misbruik, verwarring, haat, kwaad, honger, vechten zie/voel/aanraak… erken ik dat het een gevolg is van afscheiding van God. Ik visualiseer dat ik dit “kwaad” in een deken van Licht wikkel en aan de Goddelijke Grootmoeders geef om het te transmuteren. Zo helpen we de hemel op Aarde te creëren. Het begint bij mij. Als ieder van ons dit zou doen, zou alle energie die opgesloten zit in het “kwaad” terugkeren naar de Goddelijke Schepper van alle energie. Dit is mijn visie.

Als resultaat van dit werk ervaar ik de hemel in mij en in mijn huis.”

~ Anita