Je bent kracht aan het opbouwen. Mis deze kans niet.

Je bent kracht aan het opbouwen. Mis deze kans niet.

“Mensen komen en gaan bij dit werk”, zeiden de Grootmoeders, “interesses komen op en vloeien weer weg en weinigen, echt heel weinigen komen om waarheid te vinden. Met diegenen kunnen wij werken.” zeiden ze. “Maak je niet druk over al die anderen, laat ze gaan als ze dat willen, laat alles wat je tot nu toe van ons geleerd hebt inzinken, in jezelf en in de Aarde. Dit is een tijd van verdieping,” – ze keken me lang aan -, “een tijd om de essentie van wat we gedurende de afgelopen jaren hebben gedeeld te verinnerlijken. Laat het inzinken.”

“Terwijl jullie onze lessen absorberen, zullen ze je veranderen, en ook de levens van hen die met jullie contact hebben. Slechts een beperkt aantal mensen zijn bereid en in staat om zo diep te gaan,” zeiden ze. “De meesten leven hun levens aan de oppervlakte en zijn bang voor de grote stilte van binnen. Maar voor hen die eenheid met het Goddelijke zoeken, eenheid met al het leven, voor hen zijn we gekomen en door jullie hebben we gesproken. Jullie zijn van onze essentie doordrenkt. Jullie dragen het,” zeiden ze, en ze spraken tegen ons allemaal, die met hen werken. ”Jullie horen bij ons. Vertrouw ons en laat je door ons leiden.”

“Deel deze boodschap met hen die het zullen begrijpen. Deel het met hen die weten dat grote kracht gevonden wordt door dieper te gaan, en …… nog dieper. Vraag ze om diep in hun hart te focussen en daar te wachten. De kracht is zich nu aan het opbouwen,” zeiden de Grootmoeders. “Grote kracht. Groter dan je ooit hebt gekend. Vertrouw op ons en wacht. Wij zullen spreken,” zeiden ze. “ We zullen ons vanuit de diepten van jullie wezen oprichten en door jullie heen spreken”.

“Verwelkom deze beweging naar diepte en kracht. Houd vast, houd vast en houdt stand, en wees niet bang voor het verstrijken van de tijd. Verwelkom leeftijd, want met leeftijd komt Kracht. Echte Kracht. Je zal een rots worden voor de beschaving, je verankert kracht voor de hele Aarde, voor alle wezens. Dus houdt vast, blijf zo vasthouden en luister naar wat we zeggen. Wij hebben alles al gezien,” glimlachten de Grootmoeders, ”dus we weten wat we zeggen en we spreken de waarheid.”

“Keer terug naar onze boeken en boodschappen. Verbind je met de waarheden die we hebben geopenbaard. Benut dit moment om te verdiepen, met elkaar ervaringen te delen en te reflecteren over wie je bent. Dit is geen tijd voor snelheid of uiterlijke verkenningen,“ zeiden ze, ”maar voor verdieping. Ga langzaam, ga diep, en deel deze tijd zo veel als mogelijk met elkaar. Jullie zijn kracht aan het opbouwen,“ zeiden ze. “Mis deze kans niet.”

 


Onze laatste Nieuwsbrief  bevatte een brief van Patrick uit Schotland.

Hier zijn wat reacties op zijjn brief:

—Heel erg bedankt voor het delen van deze brief, ik heb hem naar vrienden in ons dorp gestuurd die zich juist vandaag afvroegen hoe we iets konden starten om onze plaatselijke gemeenschap te versterken. Ik zegen u, in harmonie. ~ Engeland

 —Wat absoluut geweldig. De Grootmoeders riepen en Patrick stak zijn hand op. Wat een visioen had Patrick en nu is hij die aan het verwezenlijken. Echt Liefde in de praktijk.

~ In de Ene Liefde, Diane. (Australië).

 —Wat prachtig….. zo goed om te weten dat er ook mannen zijn met deze prachtige gevoeligheid. Zo blij dat hij een groep om zich heen heeft die dat verwelkomt. Bedankt voor het delen: dit verwarmt het hart~ Californië.

 — Ik ben bezig met een verhuizing naar Schotland en zag dat Patrick in Fife woont. Ik ga verhuizen naar Dumfries in Galloway, misschien zo’n honderd en nog wat mijl verderop. Nu zou het niet raar zijn als wij , twee mannen zijnde, een Grootmoedergroep zouden opzetten? Als we ons maar blijven openstellen voor leiding, dan zou toch dat wat de Grootmoeders het meest passend achten best kunnen gebeuren. Wie weet?

~  Billyo—Engeland. (opmerking van Sharon: Patrick en Billy hebben nu contact met elkaar.)

—Ik wil Patrick bedanken voor wat hij schreef en ook iedereen die deze boodschap heeft verspreid. Ook ik denk aan het Net van Licht als aan een deken van licht die iedereen en alles doordringt.

Zegeningen voor iedereen die deze energie bewust aan allen om hem/haar heen doorgeeft. Patrick’s brief was een geheugensteuntje om het altijd in gedachten te houden— een les die ik zal proberen te onthouden. Wij zijn Allemaal verbonden, en Allemaal en Altijd bedekt door deze prachtige, met warmte en licht  doordrenkte deken. Wat een prachtige, kalmerende bewustwording! ~ Californië

 

Patrick’s antwoord aan zijn Nieuwe Vrienden:

— Wel, alles wat ik kan bedenken om te zeggen is dat ik van jullie allemaal veel houd. Om zulke hartelijke bedankjes te ontvangen brengt tranen van vreugde in mijn ogen. Ik ben heel blij dat ik de moed had om dit te delen, maar ik had nooit gedacht mijn verhaal zo uitgelicht te zien in jullie Nieuwsbrief. Ik zal jullie in het Nieuwe Jaar een update sturen, zodra we onze Sneeuwklokjes Plantdag hebben gehad.

Bedankt, Patrick