Wanneer de Wijsheid van de Grootmoeders gehoord wordt, Zal de Wereld Helen. Profetie van de Oorspronkelijke bewoners van Amerika

Wanneer de Wijsheid van de Grootmoeders gehoord wordt, Zal de Wereld Helen.   Profetie van de Oorspronkelijke bewoners van Amerika

“Wij, de Grootmoeders hebben gesproken,” zeiden de Grootmoeders terwijl ze me/ons met hun blikken fixeerden. “Hebben jullie ons gehoord?”

“Wij zijn vijfentwintig jaar geleden naar jullie toe gekomen en we zijn blijven komen omdat de Aarde in de problemen zit. Het Leven op Aarde staat op het spel,” zeiden ze, “en we hebben jullie opgeroepen om met ons samen te werken, om jullie planeet in evenwicht te houden. Velen van jullie hebben aan onze oproep gehoor gegeven, maar anderen ‘slapen nog aan het wiel’, zichzelf voorhoudend dat de dingen niet zo erg zijn als ze er uitzien.” Verbaasd hun hoofden schuin houdend, vroegen ze, “ Wat is er nodig om jullie wakker te schudden?”

“We hebben tot jullie gesproken door middel van onze boeken: De Grootmoeders spreken, Een oproep van de Grootmoeders, In verbinding met de Grootmoeders en Terugkeer van de Moeder. We hebben met jullie gesproken door middel van de online lessen, onze liederen, video’s en berichten. We hebben jullie nooit opgegeven, nooit niet,” zeiden ze terwijl ze hun hoofden schudden, “en dat zullen we ook niet doen. Maar jullie moeten ook je deel doen. Mis deze kans niet,” zeiden ze, met krachtige blik. “Jullie kunnen elkaar helpen, jullie kunnen helpen jullie planeet te redden. Deze kans komt niet nog een keer,” zeiden

“De Aarde Zelf verkeert nu in groot gevaar. De mensen hebben Haar lucht en Haar bodem vergiftigd, en Haar milieu zodanig aangetast tot het punt waarop al het leven nu in gevaar is. De profetie van de Oorspronkelijke bewoners van Amerika zegt, “Wanneer de Wijsheid van de Grootmoeders gehoord wordt, Zal de Wereld Helen.” zeiden ze. “Maar jullie denken dat dit ‘maar een gezegde’ is,” en ze rolden hun ogen met afschuw. “Nee“, riepen ze, “Deze profetie is waar. Dit,” benadrukten ze, “is waarom we zijn gekomen.”

“Wordt wakker!” riepen ze. “Luister en volg onze lessen. Wat we jullie gevraagd hebben is eenvoudig, en toch is het zo krachtig dat het alle leven op Aarde zal redden. Waar wachten jullie nog op?” vroegen ze mij/ons. “Jullie zijn hiervoor geboren. Begin nu met het Net van Licht te werken.”

De Grootmoeders geven ons op dit moment nog iets te doen bovenop het werken met het Net van Licht. Nieuw werk. “Jullie zullen intensief met de Natuur gaan werken, door middel van de kracht en het bereik van het stralende Net van Licht. We zullen jullie laten zien hoe van Haar te leren. De Natuur weet hoe ze de planeet weer in harmonie en balans kan brengen,” zeiden ze en ik ademde diep in toen ik dit hoorde. “We vragen jullie nu, Haar te volgen en van Haar te leren.”

Afgelopen maart, in het Nationale Park Joshua Tree, gaven de Grootmoeders ons een raamwerk (als tool) om ons intensief met de Natuur te verbinden. “Dit is de weg die nu voor jullie geopend is.” zeiden ze. “Omdat het Leven op Aarde in gevaar is MOETEN jullie je door de Natuur laten leiden.” We waren het met hen eens, volgden hun instructies en verankerden dat raamwerk daar in de woestijn van Zuid-Californië. En het afgelopen weekend, werd dit raamwerk nogmaals verankerd tijdens de Grootmoeder Bijeenkomst in de bergen van Georgia. Deze nieuwe manier van werken met de Natuur is nu klaar om zich over de Aarde te gaan verspreiden.

Tijdens de aankomende on-line les van zondag 5 juni, 22.00 uur onze tijd, zullen we met dit proces beginnen en jullie laten zien hoe ook jullie met dit raamwerk kunnen werken. Gedurende die les en de daaropvolgende van 3 juli zullen we ieder van jullie een krachtige set tools geven om te gebruiken en je eigen ‘team’ om mee te  werken. De Natuur zal ons dan leiden en jullie zullen leren hoe het is om van Haar te leren.

Wij ervaarden enorm veel kracht en vreugde toen we met dit werk bezig waren, en we zijn heel blij het te delen. Alsjeblieft, begin nu het Net van Licht overal heen te werpen waar haar stralende ondersteuning nodig is. En terwijl je dat doet, verbind je dan met Moeder Aarde, met de elementale spirits van de Aarde, met de vijf elementen van Aarde- lucht, water, vuur, aarde zelf en ether (ruimte/tijd). En vraag altijd: “ Moge alle wezens in alle werelden gelukkig zijn”. Begin er nu mee. We hopen jullie op zondag 5 juni te zien.

Voor informatie over de lessen van 5 juni en 3 juli, ga naar: grandmothersspeak.com of netoflight.org.

Sharon & the Net of Light team