“Kies geen partij tussen de boze strijd linies die zich aan het vormen zijn”

“Kies geen partij tussen de boze strijd linies die zich aan het vormen zijn”

“Help Grootmoeders,” riep ik uit terwijl ik voor ze stond. “Mensen vermoorden elkaar. Met messen, schietend en door met auto’s op menigtes in te rijden. Ze vermoorden elkaar, en over niets. Zoveel boosheid, angst en gekte. Hoe kunnen we in zo’n wereld leven. Hoe kunnen we standvastig blijven, zoals jullie ons vragen te doen, terwijl alles uit elkaar valt.”

 

“Jullie zijn een onderdeel van het geheel.” antwoorden De Grootmoeders kalm en ik knipperde verbaasd met m’n ogen. “Jij maakt deel uit van de Aardenergie, dus de manier waarop jij energie vasthoud heeft effect op alles en iedereen. Jouw vrede, baart vrede en jouw angst baart angst.” Hun ogen hielden mijn blik vast: “Daarom moet je te allen tijde, dag en nacht jouw verbinding met ons en die met het Net van Licht zoeken en vasthouden. Laat ze niet los. Het is gemakkelijk te doen en deze eenvoudige daad zal jou en velen met je, redden.”
 

“Wanneer angst als een gek rondrent is het makkelijk erin verstrikt te raken. Zoveel valt uit elkaar, zoveel is aan het veranderen dat velen in elkaar krimpen van angst. Dat is wat je ziet en dat is wat je leest en hoort. Mensen beschuldigen elkaar van de onrust van deze tijden. Reageren zich op elkaar af en worden met de dag gewelddadiger. Mensen zijn woedend en moorddadig omdat ze zelf door angst bevangen zijn. Angst maakt ze beestachtig agressief.”

 

“Zien dat vrienden en familie zich tegen elkaar keren, geliefden verliezen door de angstgolven die over de aarde spoelen. De wreedheid, het lijden, dit alles te zien en te horen is schokkend voor de menselijke ziel. Velen verkeren nu in shock, ook jij bent erdoor getroffen.”

 

We herinneren jullie eraan dat dit de tijden zijn waar we voor gewaarschuwd hebben. Meer dan twintig jaar geleden vertelden we jullie dat ze eraan kwamen en nu leven jullie er middenin. Maar jullie zijn geen slachtoffers van deze tijd, jullie zijn geen speelbal van angst. Nee,” hun handen schoten naar voren en wezen naar me, Jullie zijn hiervoor geboren! Jullie zijn hiervoor geboren, geboren om in het Licht te staan om temidden van de maalstroom in je kracht te staan en licht uit te stralen. Dit is jouw werk,” zeiden ze en “Wij roepen je op dat te doen.”

 

“Kies geen partij tussen de boze strijd linies die zich aan het vormen zijn,” zeiden ze. Sluit je niet bij gevechten, die door angst worden gevoed, aan. Sta in plaats daarvan aan de zijlijn. Observeer het allemaal. Heb alles lief en dien het al. Alles!, verklaarden ze, Iedere persoon heeft in het grote drama dat zich nu ontvouwd een rol te spelen. Zegen hen allen.” zeiden ze. Veroordeel niet langer, geef dat op en ga aan het werk JULLIE! Kom samen en werp het Net van Licht uit, zeiden ze. Zing onze liederen en zing altijd ‘Moge alle wezens op alle werelden gelukkig zijn. Deze liederen dringen in de zware atmosfeer van de Aarde door: Zij zullen moeiteloos helen en zegenen. Jullie zijn een baken van licht, herinnerden ze mij. Vergeet dat niet,” en hun ogen hielden mijn blik vast tot er tranen in stonden.

 

“Dit is een tijd voor moed,” zeiden de Grootmoeders. “Een tijd om in en voor waarheid te staan. om niet toe te geven aan de drama’s van het moment. Jullie hebben alle kracht die je nodig hebt om dit te doen.” zeiden ze. “Jullie zijn een kracht op Aarde, een bron van kracht. De kracht van Yin,” zeiden ze, gelukkig glimlachend. “Dus, sta aan onze zijde, nu. Roep het grote Net van Licht aan en sta naast ons terwijl de liefde van jullie uitstraalt. Heb alles lief,” zeiden ze. “Dien alles. Wees de kalmerende bron van licht die je bent. Dat is alles,” zeiden ze. “Dat is genoeg.”