“Oh Grootmoeders, We Omhullen”

“Oh Grootmoeders, We Omhullen”
Heling van de “Britse Eilanden”
3 november van 20 – 21.30 uur GMT

 
 

De Net van Licht familie nodigt je uit om verbinding te maken met een helingsceremonie voor de “Heilige Eilanden” van het Verenigd Koninkrijk en Ierland, geleid door Jackie Singer van het Verenigd Koninkrijk. Deze 90 minuten durende ceremonie zal een Net van Licht meditatie bevatten, gevolgd door een diepe verankeringsceremonie in de aarde, en valt samen met de VN conferentie over klimaatverandering in Glasgow.
 
Jackie merkt op dat het lijkt of de VN conferentie over klimaatverandering, die komende week begint, een Ontwaken teweeg brengt op deze Britse Eilanden.
 
In deze krachtige tijd plant de Net van Licht familie in Engeland, Wales, Schotland en Ierland een Zoom ceremonie om het land te verlichten en heling uit te nodigen tussen de verschillende delen van deze landen waar historisch geweld en voortdurende wrok hebben plaatsgevonden.
 
Jackie legt uit, ” Een deel van deze heling omvat herstelbetalingen op plaatsen waar diepe trauma’s zijn opgetreden, met name in Schotland en Ierland, waar de Engelsen als koloniale indringers en heersers wreedheden hebben begaan tegen mannen, vrouwen en het heilige. Een deel van onze loskoppeling van het heilige land komt van deze gewelddadige verwijdering van mannen en vrouwen uit hun huizen. Velen vluchtten of werden ‘opgeruimd’ naar de “Nieuwe Wereld”, of werden gestuurd naar Australië  en Nieuw-Zeeland, waar het trauma werd doorgegeven  aan de inheemse volkeren aldaar.”

Na de online meditatie zullen de Zoom deelnemers uitgenodigd worden om iets mee te nemen naar het land zelf, om de energie van het werk te verankeren door een fysiek object te plaatsen op een plek die hen dierbaar is.

Alle leden van de Net van Licht gemeenschap in Engeland, Wales, Schotland en Ierland zijn welkom op het Zoom onderdeel van dit evenement. (Neem contact op met Jackie voor een Zoom uitnodiging: sacredislesbeacons@gmail.com)

Als je ergens anders woont, word je aangemoedigd om je af te stemmen, je plaats in te nemen op het Net van Licht en de Grootmoeders te vragen om het geheel van de Britse Eilanden en alle omringende kleine eilanden, in licht, liefde en eenheid te houden. Als de Grootmoeders je plaatsen tonen waar er een bijzondere behoefte is aan heling en herstel, richt het licht dan alsjeblieft daar extra op.

We moedigen je aan om samen te werken met je lokale Net van Licht familie om een ceremonie te creëren ter ondersteuning van dit werk. De timing is 21 – 22:30  onze tijd, hoewel afstemming door intentie op elk moment kan gebeuren.

Dank aan allen die toegewijd zijn om in liefde vast te houden terwijl dit gezegende werk wordt gedaan.