We zullen jullie helemaal opvullen. Laat ons dat doen.

We zullen jullie helemaal opvullen. Laat ons dat doen.

“We zullen jullie helemaal opvullen. Laat ons dat doen,” zeiden de Grootmoeders, “We vertelden jullie hierover de eerste keer dat we kwamen en nu herinneren we jullie er aan. Jullie houden de energie van Yin vast. Jullie zijn er een grote opslagplaats van. Deze voedende, vullende, zegenende kracht is wat de wereld nodig heeft. En de wereld heeft dat nu meer nodig dan ooit. Jullie hebben en jullie ZIJN wat de wereld nodig heeft,” zeiden ze. “Geloof het!” riepen ze; met strakke gezichten.

 

“Op dit moment, wankelen veel mensen in hun geloof- geloof in de mensheid, in God, en in het leven. Sommigen storten in en geven op. Voeg je niet bij hen!” ze fixeerden me met hun blikken terwijl ze dit verklaarden. “Jij bent gemaakt van sterk spul. Dat weten we omdat we hebben geholpen je ermee te vullen. Er is je opgedragen om standvastig te blijven in deze tijd, om het Net van Licht in de wereld te verankeren. Je bent hier niet per ongeluk. NEE!” verklaarden ze. “Jij bent geroepen.”

 

Richt je tot ons of tot welke andere vorm van het Goddelijke je ook verkiest, zodra je ’s morgens wakker word en als het laatste ding van je dag. Nodig het Goddelijke uit gedurende je dag. Zing met ons, bid met ons en werk met ons. En als je ’s nachts als niet kunt slapen, roep ons dan. Chant de Gayatri Mantra of andere gebeden waar je van houd, ‘vraag dat alle wezens in alle werelden gelukkig moge zijn.’ Richt je tot de grote opslagplaats van kracht die in je ligt te wachten. We hebben je geholpen die kracht van yin te voeden en ze is daar, van binnen, klaar om te worden geactiveerd. Roep haar op! riepen ze.

 

“Deze tijden zijn niet voor watjes. Maar jij bent GEEN watje. We hebben jullie helemaal opgevuld en zullen daarmee doorgaan. Dus reken op ons, reken op jezelf en ga voorwaarts met kracht. Stap naar voren en roep het Goddelijke aan. Doe dit onophoudelijk. We zeggen je, Dit is jullie uur, voor dit werk zijn jullie gemaakt. Sta nu in je kracht en straal uit wat je te hebt geven aan de wereld die dat zo wanhopig nodig heeft. We staan aan jullie zijde.”