Wat beweegt er door het Grootmoeders Universum op dit moment’

Wat beweegt er door het Grootmoeders Universum op dit moment’
“De tijd voor gemeenschapsgevoel en verbondenheid is aangebroken,” kondigden de Grootmoeders aan.“Kom samen, kom bij elkaar, verbind je met elkaar, met de natuur, met ons, kom samen. De tijd van de eenzame werker is voorbij,” zeiden ze, “dus open je hart en deel. Deel,” zeiden ze, “zoek elkaar op, verbind je en blijf verbonden met elkaar. Raak elkaars hart en deel wat jou raakt. Meer liefde, meer samenzijn, meer, meer.. en ze spreidden hun armen wijd uit.”
 
pagina 150, Return of the Mother.
 
We zaten met een groepje samen via Zoom en we begonnen te delen over wat wisten dat eraan zit te komen in de Grootmoeders wereld. Er was zo’n groot gevoel van opwinding en verwachting dat we besloten dit met jullie allen te delen.
 
Natuurlijk, zijn veel Bakens doorgegaan met het houden van hun bijeenkomsten, sommigen op Zoom, sommigen in levende lijve  en ook hybride meetings. Sharon houdt ook nog steeds haar 40 minuten durende Online Lering op de 1e zondag van de maand om 22.00 uur onze tijd.
 
Meer formele regionale bijeenkomsten tussen de regionale coördinatoren en hun bakens zijn ook steeds doorgegaan via Zoom, wat een sterk gemeenschapsgevoel en het delen van ervaringen mogelijk maakte. Er zijn zelfs al life Baken samenkomsten geweest en anderen worden gepland.
 
Terwijl de impact die de pandemie op onze levens heeft, voortduurt, hebben we ook ingezien dat  er veel zegeningen zichtbaar werden door de grote afhankelijkheid van de zoom-samenkomsten. Sterke grensoverschrijdende verbindingen werden gelegd, omdat mensen een nieuwe manier van samenkomen hebben leren kennen en zich gesterkt voelen om via dit medium uit te reiken.

We hebben nu bijvoorbeeld een geweldige gelegenheid om ons op 3 november aanstaande te verbinden, hetzij via zoom, hetzij via de ethers, met een diepe helingsceremonie voor de ‘Britse eilanden’, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, geleid door Jackie Singer, Regio Coordinator voor het Verenigd Koninkrijk. Deze 90 minuten durende ceremonie zal een Net van Licht meditatie bevatten gevolgd door een diepe verankerings-ceremonie in de Aarde. Ze zal tegelijkertijd met de Klimaats Verandering Conferentie in Glasgow van de Verenigde Naties plaatsvinden. Een complete beschrijving van dit evenement zal apart worden opgestuurd.
 
Er worden weer bijeenkomsten georganiseerd, de Zuid-Westelijke Regio van de Verenigde Staten houdt een life regionale baken bijeenkomst in de Ghost Ranch in New Mexico, eind Oktober.
Onze geliefde Joshua Tree Bijeenkomst in Californië wordt gepland voor midden-maart 2022.
Een bijeenkomst van de Regio Zuid-Oost in Georgia staat gepland midden-mei 2022.
(Noteer dat niet alle bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk zijn, sommigen hebben een regionale focus)
 
En laten we vooral niet vergeten dat de zeer spannende lancering van het 4e boek heeft plaatsgevonden: De terugkeer van de Moeder, terugkeer naar Liefde. Dit boek heeft momenteel geen uitgever, maar wordt zelf uitgegeven op Amazon. Vandaar dat we jullie vragen om vooral tijd vrij te maken om reviews te publiceren op Amazon als jullie het gelezen hebben om dit boek te promoten en het door de mysterieuze algoritmes van Amazon heen, omhoog te laten klimmen.
 
Velen hebben de opmerking gemaakt, dat dit boek direct toegankelijk is, een soort thuiskomen bewerkstelligt en pure Goddelijke inspiratie uitstraalt. De rijkdom van de lessen en de grote zegening die direct van de pagina’s lijkt af te stralen, moet men ervaren om te worden gewaardeerd.

“Je bent op weg naar grootsheid, op weg naar goedheid, op weg naar een leven dat je je nu nog helemaal niet kunt voorstellen. Raak niet al te gefascineerd door die flarden van duisternis die nu overal op je planeet opduiken”… “Houd je aandacht gericht op het grote licht dat je voor je ziet. Dat is waar je heen gaat. Zegen iedereen die je op deze reis tegenkomt, zegen iedereen en alles, en blijf voorwaarts gaan.

pag. 146, Return of the Mother

 
~~~~~~~~~~~~~
Dit is de tijd om met het grote Net van Licht te werken dat de Aarde vasthoudt. We doen dit voor onszelf en voor alles wat leeft. Iedereen is welkom bij dit werk en er wordt geen geld voor gevraagd. Om jouw hart met het onze te verbindien, ga naar netoflight.org .