Boodschap van de Grootmoeders van 24 september, 2021

Boodschap van de Grootmoeders van 24 september, 2021

“Je hebt hard en lang gewerkt om op koers te blijven in deze moeilijke tijden,” zeiden de Grootmoeders. “Je bent standvastig geweest,” verklaarden ze, “en we zijn hier vandaag om je te vertellen dat je werk vruchten heeft afgeworpen. In het Net van Licht bevind zich nu een doordringende straling. Het is schitterend, speels en meer elektrisch! Je inzet, je vasthoudendheid aan het stuur van het leven heeft resultaat opgeleverd. Het Net van Licht is gegroeid in kracht en bereik.

“Je hebt je zo volledig geconcentreerd op het verbonden blijven met het Net, dat je je misschien niet bewust bent van de toename van het licht dat je nu bedekt en omringt. Neem even de tijd en kijk omhoog,” zeiden ze terwijl ze naar de lucht wezen. “Kijk omhoog, open je voor het Net van Licht en ontvang, terwijl de gloed ervan over je heen stroomt. Ga in deze stortbui van licht zitten en laat je met luminescentie doordrenken. Voel het licht en adem het in. Geniet van haar sprankelende schittering. Ze dringt door in je huid,” riepen ze uit, “je geest, je gedachten en je hart. Ontvang,” zeiden de Grootmoeders. “Neem haar op. Baad in het licht.

“Je hebt dit verdiend,” zeiden ze terwijl ze me van top tot teen bekeken, “je hebt het helpen creëren. Dus adem het nu diep in. Ontspan terwijl je het licht in je opneemt en laat haar sprankelende aanwezigheid in je celbedden dalen, in je geheugen stromen, in je spieren, adem en bloed. Het is puur geluk dat je nu bezielt. Geluk,” herhaalden ze. “En dit geluk hoort jou toe.

“De wereld zal blijven schudden en beven,” zeiden ze, terwijl ze hun schouders ophaalden alsof ze wilden zeggen: ‘Nou en?’ “De aarde zal nu blokkades van allerlei aard losmaken, allerlei soorten kwaad lozen. Je zult je ervan bewust zijn terwijl dit plaatsvindt en tegelijkertijd zul je je bewust zijn van de verlichte die je bent. Duisternis komt naar boven om getransmuteerd te worden en terwijl dit gebeurt, doordrenkt licht de kern van je wezen.”

“Telkens als je je opent voor het Net van Licht en de uitstraling ervan voelt, dan zegen je de wereld. Door je af te stemmen op het licht, geef je het licht een plek om te leven. Je roept het naar huis en je houdt het stabiel. Wanneer je dit doet, help je Moeder Aarde zich te ontdoen van de oude denkwijzen en opvattingen die Haar zo lang hebben vervuild. Je verenigd jezelf met licht en met Haar, en je sprankelende schittering geeft je Moeder vreugde. Dus vragen we je nu om alle zorgen en angst los te laten en jezelf simpelweg toe te staan om te stralen. Sta jezelf toe je plaats als de stralende die je bent, in te nemen.”

“Wij zijn bij je,” zeiden de grootmoeders, “dus schijn, Kostbaar Licht, schijn!”
 

~~~~~~~~~~~~~

 

Dit is de tijd om met het grote Net van Licht te werken dat de Aarde vasthoudt. We doen dit voor onszelf en voor alles wat leeft. Iedereen is welkom bij dit werk en er wordt geen geld voor gevraagd. Om jouw hart met het onze te verbindien, ga naar netoflight.org .