BOODSCHAPPEN VAN DE BOMEN

BOODSCHAPPEN VAN DE BOMEN

Hier zijn twee brieven die we hebben ontvangen, elk een hartverwarmende boodschap van een boom. Ze brengen grote geschenken. De eerste brief komt uit Nova Scotia en de tweede uit het Amerikaanse zuiden.

 


Ik leef aan de oostkust van Nova Scotia en heb 2 verschillende groepen die graag samen jouw boeken bestuderen en bespreken. We zijn allemaal enthousiast over de recente leringen over bomen. Ik heb hier ongeveer 5 jaar geleden een bomenworkshop gehouden waar we samenkwamen, een boom op ons land uitkozen en ons ermee verbonden. Daarna kwamen we samen om te delen wat we geleerd hadden. De bomen vonden het geweldig!

Toen we ons land hier 15 jaar geleden begonnen te ontwikkelen, vond ik het noodzakelijk dat we de oudere bomen zouden behouden. Deze bomen zijn zo dankbaar! Ik voel dat ze me verwelkomen telkens als ik thuis kom. Er zijn 4 grote dennenbomen op ons land en ik vind het heerlijk om ze te bezoeken en met ze om te gaan. Ze staan boven alle andere bomen. Zulke nobele bomen met zoveel helende energie!

Ik kwam de volgende boodschap tegen, opgenomen door Deborah Bennett in Victoria, Australië, niet zo lang geleden, die echt resoneerde en ik dacht dat jullie je er misschien ook door opgetild zouden voelen. Dit is de boodschap die zij ontving van een enorme gomboom die zegt dat zijn naam ‘Jones’ is:

“Het is bekend dat we een omslagpunt bereiken, dat de balans van het leven onhoudbaar wordt en we voorzien een nieuw begin voor hen die bereid zijn dingen los te laten, bezit los te laten, te stoppen met nemen, en te stoppen met de vermoeiende taak van het proberen te accumuleren. Dit zal worden vervangen door delen, vriendelijkheid, genoeg, en een vrij leven, niet langer gecontroleerd door de machtige geldbewaarders, maar gemeenschap en zorg, thuis als toevluchtsoord en niet als investering, het geschenk van het leven vrij van schuld en zorgen.

“Deze tijden komen spoedig, de heropbouw van kosmisch bewustzijn in menselijk DNA, op nieuwe en hogere frequenties vindt nu plaats. Ieder van jullie krijgt de kans om te vernieuwen, om nieuw te worden. Dit brengt radicale verandering in de manier waarop de mensheid werkt, zelfs de meest inheemse bevolking droomt een nieuwe droom.

“Dit lied van troost wordt nu gezongen door bomen over de hele aarde. Zelfs nu chaos en onrust jullie harten in hun greep houden, zingen wij troostende liederen voor jullie. Jullie nieuwe toekomst roept jullie, en jullie nieuwe lied is prachtig. Dit nieuwe lied is als niets wat je ooit eerder hebt gehoord, het zal je veranderen op een manier die je niet voor mogelijk had gehouden.

Kom naar ons voor troost, genezing en liefde. Wij hebben kosmische geschenken voor jullie van de sterren en wij bezitten lichtcodes die wij in jullie harten vrijlaten. Wij hebben een diepe liefde voor de mensheid, wij staan achter jullie.”

Wij Grootmoeders hier in Nova Scotia sturen je veel liefde, en we zijn zo blij dat we je volgende boek hebben ontvangen! Het is fantastisch! Zoals altijd op het juiste moment!  Bedankt, zoals altijd, dat je het kanaal bent voor de boodschappen!
Liefs,
Tess
 


 

Tijdens een moeilijke periode in mijn leven, toen ik in Marietta, Georgia, woonde, woonde ik in een appartementencomplex. Ik liet mijn hond, Laddie, uit achter het clubhuis waar veel bomen stonden en één bepaalde eik riep mij bij zich. Er waren 3 spijkers in de stam geslagen en ik zag dat de schors rond de spijkers geleidelijk aan het ingroeien was. Toen ik er naar keek, realiseerde ik me dat hij de spijkers eigenlijk ‘omarmde’.

Die boom leerde me een waardevolle les. Ik wist dat mijn leven niet gemakkelijk was en wist dat ik in de toekomst nog meer uitdagingen zou krijgen.
Toen ik naar de spijkers in de boom keek, realiseerde ik me dat de vraag die de boom me stelde was: “Hoe wil je met je spijkers omgaan …?”

Dat was ongeveer 40 jaar geleden en sindsdien heb ik me vaak tot het beeld van die boom gewend. Ik heb geleerd dat het geheim is stil te zijn en te luisteren … luisteren naar het leven en naar wat het brengt. Bomen spreken echt tot ons! En ze spreken liefdevol.

Heel erg bedankt om ons te leren over ‘Het Net van Licht Werpen voor de Wereld’!
Liefs
Shirley