Zo nu en dan Herinneren de Grootmoeders je eraan wie je bent

Zo nu en dan Herinneren de Grootmoeders je eraan wie je bent

Zo nu en dan herinneren de grootmoeders ons eraan wie we zijn. “Nu is zo’n tijd,” zeiden ze. “Val niet in slaap, laat je niet in slaap wiegen door te denken dat het leven weer op weg is naar ‘normaal’, dat alles weer zal worden zoals het was. Dat zal het niet!” verklaarden ze. “Overstromingen, branden, oorlog, genocide. Dit en nog veel meer trekt over de wereld.

“Er is de laatste tijd een beetje rust geweest voor sommigen van jullie … maar dat is ook alles. Dus, kom op zulke momenten op adem, rust uit, dank de goede dingen in het leven, en, tegelijkertijd, HERINNER JE  wie je bent. Je bent een groots wezen van licht, een ankerpunt voor licht op aarde. Dus, veranker het licht!” riepen ze. “Doe dit alleen of doe het samen in groepen. Kom in diep contact met de Aarde en veranker het Net van Licht zodat het overal kan doordringen, alle wezens kan ondersteunen en zegenen. Jullie zijn hier om dit te doen. Wij hebben jullie geroepen om dit werk met ons te doen, dus vergeet dat niet.

“Verandering en onrust zijn nu overal, want dit is de tijd van radicale verandering op Aarde. Je bent hiervoor geboren,” zeiden ze, “en als je standvastig wil blijven in wankele tijden, moeten je je herinneren wie je bent.” Toen voegden zij eraan toe: “Het is omdat jij je herinnert in het licht te staan, dat anderen zich ook kunnen herinneren dit te doen. Telkens wanneer je het stralende Net van Licht uit werpt voor hen die lijden, profiteert de wereld daarvan. Wat je zo op een attente wijze doet als ware het een gebed is geen kleinigheid. Wij zeggen jullie dat dit is wat de Aarde zal stabiliseren.   

“Begin elke morgen met een gebed of een lied. Roep het Net van Licht aan zodra je wakker wordt en werp het uit voor alle wezens – voor al het leven. ‘Mogen alle wezens in alle werelden gelukkig zijn.’ En dat betekent alle mensen, alle dieren, planten, mineralen, wateren, lucht, aarde, vuur en ether. Sta stil en denk dan even aan het stralende Net van Licht dat alles en iedereen verheft. Herhaal dit gedurende je dag, en wanneer je ’s avonds naar bed gaat, zend dan opnieuw deze zegen uit.

 “Jullie zijn op dit moment hier op Aarde om een lichtanker te zijn. Wij hebben jullie hiertoe opgeroepen, dus doe het!” Toen tilden de Grootmoeders hun hoofden op en zeiden: “Jullie werk met ons is nog niet voorbij.”

Noot van Sharon: Zoals het liedje gaat: ‘Remind me, Grandmothers, remind me Grandmothers, remind me again who I am.’ (‘Herinner me, grootmoeders, herinner me grootmoeders, herinner me er weer aan wie ik ben.’)


Return of the Mother, A Return to Love

We zijn enorm blij om jullie te melden dat Sharon’s 4e boek pas gepubliceerd werd in het Engels.

Klik HIER om het Engelstalige boek te bestellen