SAMENVATTING ONLINE LERING van 11 APRIL 2021

SAMENVATTING ONLINE LERING van 11 APRIL 2021

Sharon heet iedereen welkom en neemt het schema door voor de Online Leringen (elke 2e en 4e zondag).  We worden eraan herinnerd hoe diep we met elkaar en met het goddelijke verbonden zijn.

Net van Licht meditatie

WAAROM doen we alles wat we doen om het Net van Licht te vergroten?  In 1996, toen de Grootmoeders voor het eerst kwamen, spraken zij over de grote veranderingen die op de aarde zouden komen. En nu er werkelijk een enorme omwenteling voor de deur staat, komen we samen om te werken, maar het is vreugdevol, evenals toegewijd aan het welzijn van alle leven. “Mogen alle wezens in alle werelden gelukkig zijn” is ons voortdurende gebed. 

Werken met het Net van Licht helpt ons: ons fysieke zelf, relaties, overvloed/financiën, en tegelijkertijd wordt ook ALLES geholpen, door de tijd heen, ja zelfs voorbij ruimte en tijd.  Wanneer we voor onszelf werken, tilt het iedereen op en wanneer we bidden voor iemand in bijvoorbeeld Bangladesh, tilt het ons ook op. Het is allemaal een naadloze, moeiteloze manier van werken.

Van de meest recente Nieuwsbrief (In verbinding met de Grootmoeders, blz 214-215)

“De oorspronkelijke scheppingsenergie  is nog steeds in de aarde ingebed,” zeiden de Grootmoeders, “dus als je alle onrust observeert die nu op aarde plaatsvindt, wanhoop dan niet. De oorspronkelijke blauwdruk van de schepping is nog steeds verankerd in de aarde waar ze zit te wachten. Omdat het bedekt is door de vele lagen menselijke energie die er in de loop van de tijd bovenop zijn gestapeld en omdat deze menselijke inbreng het eigenlijke ontwerp van de energie van de aarde hebben vervormd, is een vervormde stapel alles wat je ziet. Maar houd moed!” zeiden ze. “Het maakt niet uit wat voor verschrikkelijke dingen de mens in het verleden heeft gedaan; de geperfectioneerde energie van de schepping is er nog steeds! En ook al is wat de mens in de aarde heeft ingebracht niet zuiver, de oorspronkelijke afdruk is zuiver. Het is tijd om er nieuw leven in te blazen.”

En zo werken wij met het Net van Licht om het ‘patroon van perfectie’ in mij en jou en in onze geliefde aarde nieuw leven in te blazen.  Ons is altijd geleerd dat we afgescheiden zijn.  Maar dat is “onzin”. Wij zijn deel van de aarde, verbonden met elkaar, en daarin is veel VREUGDE.

Edie, in Hawaii, is al 25 jaar masseuse, en heeft gemerkt dat de structuur van ieder mens tegelijk verschillend en hetzelfde is. Net als de leylijnen van de aarde, hebben mensen leylijnen van energie die door hun lichaam lopen.  Zij is gaan inzien dat niemand een vreemdeling is, en dat allen deel uitmaken van een geheel. Dit heeft haar ertoe gebracht anderen te “accepteren en zelfs toe te juichen”, hoe verschillend ze ook mogen zijn.  Ze is bevrijd van haar oude opvattingen, “de oude korst die er niet meer hoeft te zijn.”  Deze bevrijding geeft haar een gevoel van “blijdschap”, en ze is vervuld van vreugde.  Ze voelt zich opgetogen over de toekomst, om te gaan zien en volledig te begrijpen hoe de kosmos en wij met elkaar verweven zijn.  “Wij zijn de microkosmos van de kosmos!”

Louise, in Canada, ziet “de geperfectioneerde energie van creatie” als licht, liefde, vrijheid, vreugde, schoonheid en waarheid.  Deze energie maakt allemaal deel uit van de energetische essentie in de aarde, en in ons.  We hebben deze energie in ons, en “het IS de grote zegen.”  We kunnen ons ermee verbinden, zelfs wanneer de dingen veranderen, terwijl de rommel wegvalt.  “We kunnen ons altijd verbinden met LIEFDE.”

Sharon legt uit dat toen ze begon met het aanpakken van de “korstige, oude lagen op aarde,” de Grootmoeders les gaven over het werken met de voorouders, en over alle angst en onwetendheid die de oude energie bindt die vastzit in het DNA en het DNA van de aarde. Deze werd bevrijd dmv vergeving met door de H’Oponopono, die “een grote vrijheid bracht.”

Vervolgens hebben de Grootmoeders ons het afgelopen jaar opgedragen om met de Natuur te werken, eerst met de bomen, en later door de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether, alsook  de elementale geesten. Door het werk van het Earth Balance Response-team (1e en 3e woensdagen) zijn we meer afgestemd op alle aspecten van de natuurlijke wereld en onze samenvloeiing daarmee. Sharon vraagt onze gasten of ze door dit werk enige verandering in hun persoonlijke band met de natuur hebben opgemerkt?

Edie antwoordt dat haar natuurbewustzijn is toegenomen; ze merkt vogels op, hun gezang, de wind in de bomen, vlinders, libellen. Elke herkenning geeft haar genot en pure vreugde. Louise voelt zich meer verbonden, en meer bewust, vooral van de details en de schoonheid van bomen. Sharon zegt, “Verwacht meer!” De Geesten van de natuur hebben verlangd naar deze erkenning en verbinding dat we één zijn. Er komt meer gemeenschapsbesef, een “weten” en een verdieping van de verbinding.

Nu is het tijd voor de terugkeer naar de Aarde van de Moeder, en alles zal zich in ieder van ons verdiepen. We zullen stralende liefde vanuit zijn uitzenden. Deze vreugde en liefde zijn ERG besmettelijk.!

Sharon leidde ons vervolgens in een meditatie waar we ons herenigen met het volledige ondersteuningssysteem van het Moederschaps Aspect.

 

MEDITATIE MET DE BOOM

Roep een boom aan die nu naar je toe komt; hij is sterk, ondersteunend. Voel hem, zie hem en hoor de wind in zijn bladeren. Knuffel hem, voel zijn stevigheid, draai je dan om en leun achterover en rust tegen de boom. Rust en adem met hem mee. Voel de takken tot in de lucht reiken en de wortels tot diep in de aarde. Voel je gevoed, gesterkt en ondersteund. Terwijl je met de boom ademt, halen de wortels alle voedingsstoffen naar boven en halen de takken het licht van de Zon naar beneden.

Zie vanaf de linkerkant een grote, vage, vrouwelijke vorm. Het is het Kosmische Moederaspect dat voor de boom zorgt. Ze weet precies wat hij nodig heeft. Zie aan de rechterkant een grote, vage liefdevolle figuur, die het Kosmische Vaderaspect is, en die de boom ook precies geeft wat hij nodig heeft. De boom ademt met het ritme van de Kosmische Moeder en Kosmische Vader. Ook jij, die tegen de boom rust, ontvangt alles wat je nodig hebt. Omhels de boom. Hij omvat alles, ook jou. Voel hoe perfect je wordt vastgehouden in je eigen ruimte …

En hoor het gezang: “Oh how we love you, Oh how we love you.”
(Oh wat houden we van je, oh wat houden we van je.)

KLIK HIER om deze lering opnieuw te bekijken