Ingebed in de aarde

Ingebed in de aarde

“De oorspronkelijke scheppingsenergie  is nog steeds in de aarde ingebed,” zeiden de Grootmoeders, “dus als je alle onrust observeert die nu op aarde plaatsvindt, wanhoop dan niet. De oorspronkelijke blauwdruk van de schepping is nog steeds verankerd in de aarde waar ze zit te wachten. Omdat het bedekt is door de vele lagen menselijke energie die er in de loop van de tijd bovenop zijn gestapeld en omdat deze menselijke inbreng het eigenlijke ontwerp van de energie van de aarde hebben vervormd, is een vervormde stapel alles wat je ziet. Maar houd moed!” zeiden ze. “Het maakt niet uit wat voor verschrikkelijke dingen de mens in het verleden heeft gedaan; de geperfectioneerde energie van de schepping is er nog steeds! En ook al is wat de mens in de aarde heeft ingebracht niet zuiver, de oorspronkelijke afdruk is zuiver. Het is tijd om er nieuw leven in te blazen.”

Bladzijde 214, In verbinding met de Grootmoeders, door Sharon McErlane

De Grootmoeders beloven dat het werk waartoe zij ons hebben opgeroepen, zowel onze energie als die van de aarde zal doen terugkeren naar de oorspronkelijke blauwdruk waar zij het over hebben. Ze dringen er bij ons op aan om met het Net van Licht te werken om onevenwichtigheden in onszelf en in de wereld op te ruimen. En dit doen we, terwijl we eenvoudig en aanhoudend werken met het Net van Licht. Deze taak die zij ons hebben gegeven is een grote … en een uitvoerbare. Het heeft onze levens en de levens van de mensen om ons heen gezegend.

Enkele jaren geleden zeiden de Grootmoeders dat het voorouderlijke werk dat zij ons gaven zou bijdragen tot het opruimen van de opeenhoping van vervormde energie op aarde. “Terwijl jullie met de voorouders werken, zullen lagen van samengetrokken energie die in de loop van de tijd over de aarde heen werden gelegd, barsten en verdampen,” zeiden ze toen. Wij volgden hun leiding en nu leren zij ons hoe te werken met de elementen waaruit het leven op aarde is opgebouwd – aarde, lucht, vuur, water en ether. En ook, hoe te werken met de Elementale geesten zelf. “Op deze manier met de natuur werken,” zeggen ze, “zal helpen de rest van de vervormingen in het leven op te ruimen. Ga door!” moedigen de Grootmoeders ons aan, “want als deze opruiming plaatsvindt, zal het Net van Licht helderder schijnen. Zijn toegenomen uitstraling zal het aardse raster versterken, evenals de aarde zelf.”

Ik luisterde terwijl ze spraken, en achter de Grootmoeders zag ik onze prachtige blauwe planeet ronddraaien in de ruimte. Hij draaide langzaam om zijn as en terwijl ik daar naar keek zag ik hoe de energie rasters en ley lijnen op onze planeet zichzelf dieper in de aarde begonnen te verankeren. Het leek alsof ze dieper in de aarde lagen , dieper verankerd. En terwijl ik bleef kijken was de verandering waar de Grootmoeders over spraken al gaande . Een diepe verankering van licht vindt nu plaats over de hele wereld.

Het is een grote taak die de Grootmoeders ons hebben gegeven. Een prachtige en belangrijke taak . En vreugdevol. 

 


 

AANKONDIGING VAN SNELLE EN KRACHTIGE KRACHTBRONMEDITATIE!

 

Ja! Ons werk is prachtig, belangrijk en VREUGDEVOL! En we zouden graag een meditatie met jullie willen delen die vorige week doorkwam op onze Earth Balance Response bijeenkomst. Het is een gelegenheid om 10 minuten te baden in een krachtige en optillende Kracht/Lichtbron, om ons werk werkelijk moeiteloos te houden!  Klik hieronder.

 

KRACHT LICHTBRON MEDITATIE

scroll tot onderaan de pagina

 


 

Een brief van een Grootmoeder …
 

Beste Sharon,

Het was een grote vreugde om deel te nemen aan het Earth Balance Response Team dat zich concentreerde op het werken met Ether. Ik ben zo dankbaar voor deze bijeenkomsten… Ze leren me zo veel, ze geven me zo veel…. ze laten me de verbinding voelen binnen de lichtfamilie.

En ik was zo blij dat je expliciet naar de liederen verwees. Omdat deze voor mij echt een bron van inspiratie, meditatie en hulp zijn in mijn dagelijkse leven. Vooral als ik door moeilijke periodes ga, dan ga ik naar buiten om met de Natuur te zijn en de liederen van de Grootmoeders te zingen. Dit helpt me altijd. Hoewel dit niet betekent dat ik ze in gelukkige tijden niet zing. 🙂

Veel dank Sharon.

Met een stevige knuffel. Liefs.
Hilde (Belgie)