SAMENVATTING VAN DE ONLINE TEACHING, 14 maart 2021

SAMENVATTING VAN DE ONLINE TEACHING, 14 maart 2021

SAMENVATTING VAN DE ONLINE TEACHING, 14 maart 2021
 

____________

Sharon heet iedereen welkom en zegt hoe gelukkig ze zich voelt om samen dit prachtige werk in onze tijd te verankeren, dit intensieve werk, om het Goddelijk Vrouwelijke NU krachtiger op aarde te verankeren.

“Dit is waarom we geboren zijn. Dit is de tijd, die voorspeld is, wanneer de Grote Moeder naar de aarde zou terugkeren. Wanneer er weer harmonie zou zijn tussen man en vrouw.” Wij maken deel uit van deze grote harmonie. De Grootmoeders kwamen voor dit exacte doel, en zij zeggen,”Niemand komt naar dit werk tenzij wij ze roepen,” dus als je hier naar luistert, dan hebben zij jou geroepen.

Wij zijn door de Grootmoeders geroepen om een Yin bron te zijn voor de hele planeet. Sharon kijkt terug op haar ervaring toen ze de Grootmoeders net ontmoet had , ” ik zei eindelijk Ja tegen hun oproep in september 1996, en ging ” al tegenstribbelend de hele weg naar het paradijs!”

Sindsdien is het leven zo rijk en gevarieerd geworden door dit vreugdevolle werk, en vandaag de dag komen meer dan 250 groepen samen over de hele wereld. Door de steeds beter wordende website, netoflight.org, kunnen we ons in meditaties en onderwijsvideo’s  verdiepen,  liederen leren en zingen (inclusief woorden en zelfs akkoorden), en meer te weten komen over wat er in de wereld gaande is. Nieuwsbrieven zijn terug te kijken en worden ook gearchiveerd, evenals de Online Leringen.

Sharon verwelkomt dan twee internationale grootmoeder gasten: Ingvild uit Noorwegen, die sinds 2006 deel uitmaakt van de Net van Licht familie, en Krista, uit Zwitserland, die al 7-8 jaar bij ons is. Sharon vraagt aan elk van hen: “Wat heeft dit werk voor jou gedaan, en hoe beïnvloedt het je dagelijks leven?”

Ingvild beschrijft hoe ze bijna magisch het eerste boek werd in getrokken, en zich sindsdien fantastisch voelt! Met de Grootmoeders, ervaart ze “zoveel wijsheid, vreugde en humor! – en liefde en kracht!”
Ze gebruikt de boeken elke ochtend en vraagt de grootmoeders “Wat is jullie boodschap voor mij vandaag?” De uitbreiding van het werk inclusief het werken met de voorouders en nu met de vijf elementen heeft haar ook een gevoel gegeven van diepe verbondenheid met het leven.

Sharon merkt op dat dit grote gevoel van onze eenheid, en de heilige verbinding e met het water, de bomen … “ nooit stopt! De Grootmoeders transformeren ons leven echt.”

Ingvild is het er mee eens, “het heeft de vreugde in mij terug gebracht; ik vertrouw op mijn vrouwelijkheid, ik ben meer geankerd,” en het Net van Licht geeft de “verwonderende rust” wat er ook aan de hand is.

Christa beschrijft hoe ze als kind al erg spiritueel was, maar zich vaak zorgen maakte over de wereld, en “ziektes” en de problemen tussen de armen en de rijken. Toen ze van de Grootmoeders over de uitputting van Yin leerde en van diens onbalans met de ongebreidelde Yang-energie, begon ze er meer van te begrijpen. 

Ook vindt Christa het Net van Licht een onschatbaar en duidelijk hulpmiddel, dat haar iets praktisch geeft dat ze echt kan DOEN om te helpen. “Het geeft me kracht.” Andere hulpmiddelen in de boeken vindt ze ook nuttig, zoals de “Roos van het Hart” en de “ Kruik en de Beker ” meditaties (beiden zijn te vinden aan het eind van het tweede boek, “Een oproep van de Grootmoeders.”) Ze waardeert deze “heldere, handige hulpmiddelen,” die zo praktisch zijn.

Sharon doet dan de Bekrachtigings ceremonie, die de Grootmoeders haar gaven toen ze hen voor het eerst ontmoette in het Heisler Park in Laguna Beach. De ceremonie gaat heel diep, en ontsteekt de kracht van Yin in iedereen, inclusief diegenen die aan het kijken zijn.

(Later mailde Christa ons om haar blijdschap te uiten bij het ontdekken van de rijkdom van de netoflight.org website. We nemen haar woorden hier onder over om iedereen aan te moedigen deze site te gaan bekijken. Veel van de kortere interviews met Sharon zijn vertaald in vele talen en zijn zo beschikbaar voor veel andere mensen.)

Ik heb de Net van Licht website bestudeerd en ze is absoluut prachtig, zo vol van informatie en liefde en compleet met de liederen, meditaties, en de uitstekende videos waarin jij (Sharon) op een waterval lijkt die al haar ervaring en kennis uitgiet. Ze omvat alles. -Christa

 

 KLIK HIER OM DE DEZE ONLINE LERING TE HERBEKIJKEN