Wetenschappers bevestigen nogmaals de aanwezigheid van het Kosmische Web, of Net van Licht!

Wetenschappers bevestigen nogmaals de aanwezigheid van het Kosmische Web, of Net van Licht!

Wetenschappers bevestigen nogmaals de aanwezigheid van het Kosmische Web, of Net van Licht!

“Volgens onze modellen van het Universum, en toenemend bewijs, verbinden filamenten van donkere materie, massieve objecten zoals sterrenstelsels en clusters van sterrenstelsels in een enorm kosmisch web.

Als het resultaat van jaren werk, heeft een internationaal team van astronomen onder leiding van Roland Bacon van het Centrum voor Astrofysisch Onderzoek in Lyon,  zojuist een rechstreekse afbeelding gemaakt van verschillende filamenten van het kosmische web in het vroege Universum die zich op ruwweg 12 miljard lichtjaar afstand bevinden.

Hun resultaten zijn niet slechts enkele van de sterkste bewijzen tot nu toe voor het kosmische web; ze vonden ook bewijs dat een grote populatie dwergstelsels de waterstofgloed in de filamenten aandrijft. Deze ontdekking zou ons begrip van de vorming van sterrenstelsels in de oorsprong van het heelal drastisch kunnen veranderen.”

Astronomie & Astrofysica

Voor een meer diepgaande reportage, klik hier

 


Een brief van een Grootmoeder …

Dankjewel  voor het delen van het kostbare woord van de Grootmoeders.

In de zomer van 2019 werd ik geleid om een van de leringen die je had gemaild af te drukken.
Ik plakte het, samen met enkele affirmaties van Gods liefde die ik schreef, aan het hek dat vlak bij mijn eigendom staat .

Er waren veel daklozen (Inheemse Amerikanen) die in hun auto’s langs de straat van mijn kliniek woonden en helaas was er ’s nachts veel drugsactiviteit. Overdag tussen de patiënten door ging ik naar buiten om met sommige van de mensen te praten.

Een buurvrouw vertelde me dat ze op een dag een dakloze man heen en weer zag lopen voor het hek. Hij stopte en las het Net van Licht artikel, liep weer verder, stopte en las, en liep opnieuw verder. De derde keer dat hij het artikel las, haalde hij het van het hek, vouwde het zorgvuldig op en stopte het in zijn zak. Mijn antwoord aan mijn buurvrouw was: “JA!” Hij was precies de persoon die deze informatie aan  het hek moest ontvangen.

Verschillende mensen vertelden me dat ze stopten om te lezen wat er op het hek was opgehangen en dat ze ernaar uitkeken om te zien wat er nieuw was. Ik zag het als Gods prikbord voor de buurt. De bouw is klaar, het hek is weg, net als de mensen die er die zomer wekenlang waren. Het voelde allemaal goddelijk georchestreerd.

Patti