Geef aan anderen door wat je van ons ontvangen hebt.

Geef aan anderen door wat je van ons ontvangen hebt.

Geef aan anderen door wat je van ons ontvangen hebt.

____________
 

De Grootmoeders kwamen om me heen staan en zeiden: “We riepen jou naar ons toe  en brachten jullie samen, zodat je voor de wereld zou kunnen doen wat wij voor jullie doen. We hebben een plaats van rust en troost voor je gemaakt. Een vaste plek, vol liefde, vrede en verheffing. En het is onze wens dat je, waar en wanneer het maar kan, je ook deze plek van rust en troost aan anderen door geeft.  Onze vrijgevigheid voor jou is ook jouw vrijgevigheid voor anderen. Onze liefde is jouw liefde. Wij ‘onderwijzen’ jou door  een voorbeeld te zijn, door de manier waarop wij met jou omgaan.  We omarmen je altijd,  zijn blij je te zien, en zijn altijd bij je.   En we vragen jullie om ditzelfde warme welkom aan het Leven  te geven. Geef aan anderen  door wat je van ons hebt  ontvangen. Zo moet je leven. Het is heel eenvoudig.

“Wij zijn precies zoals jullie zijn,” zeiden de Grootmoeders. “Er is geen verschil tussen ons, behalve in de onechte houdingen die je  meedraagt. Jullie zijn bedekt met lagen van angst, schaamte en woede. Valse beelden van jezelf en valse beelden van anderen hebben je sinds je geboorte bedekt. Je hebt geleerd dat al die troep van jezelf is. Het is niet waar en we weten dat het niet waar is omdat wij je zien zoals je werkelijk bent. We zien je vrij van alle conditioneringen.
 
“De conditioneringen zijn  nep en zullen steeds makkelijker worden om te herkennen , omdat ze je altijd op een of andere manier een slecht gevoel  bezorgen.  Vertrouw in plaats daarvan op de goede gevoelens binnen in je.  Vertrouw op wat je leven ondersteunt en zegent. Vertrouw op de liefdevolle goedheid in jezelf en in anderen. En als je toch bezig bent, vergeef dan degenen die verstrikt raken in gemeenheid en wreedheid. Ze zijn verloren, dus breng niet meer tijd met hen door dan nodig is, tenzij ze in staat zijn om wat goedheid aan je leven toe te voegen. In het algemeen, geef geluk, zoek geluk en ga daar heen waar je wat goeds kunt doen. Dien degenen die je kunt helpen en verspil je tijd niet met andere dingen.

We begrijpen dat in deze tijd veel van jullie service van een afstand moet plaatsvinden – bijvoorbeeld  in gebed gaan, of zegeningen uitspreken naar anderen toe. Maar spoedig zullen jullie in staat zijn om weer naar buiten, de wereld in te treden , en actiever van dienst te zijn.  Voor nu echter; houd je geest als een zuivere, goed-verlichte plek , en hou van anderen van een afstand.
 
Naschrift van Sharon:

Dit kwam bij me op nadat ik bovenstaand bericht had ontvangen – hoe toegankelijk de Grootmoeders zijn en hoe heel menselijk en menselijk goddelijk ze zijn. En ze zijn zo zodat wij mensen ons met hen kunnen verbinden. De Grootmoeders zijn wij – wij op ons best . En ze zijn inderdaad goddelijk. Vandaag zijn ze hier, ons toezingend, met ons rondlopend, de eenheid belichamend tussen onszelf en God. En we hoeven niet ver te gaan om hen te vinden.

In hemelsnaam, het zijn de Grootmoeders! Dus zijn ze hier, op dit moment. Ze wonen niet alleen maar in kerken, altaren of tempels. Ze wonen bij ons, rijden in onze auto’s, lopen met ons over straat , werken met ons in de keuken . Ze zijn geen godheden om van verre aanbeden te worden. Ze zijn hier. Nu! Niet verder dan je volgende ademhaling.
 
Voor meer informatie over het werken met het Net van Licht, of over de terugkeer van het Goddelijk Vrouwelijke ga naar  netoflight.org

Het Net van Licht Team