SAMENVATTING van de online teaching van 10 januari 2021

SAMENVATTING van de online teaching van 10 januari 2021

Denk aan je eigen hart dat door het Net van Licht heen straalt en ons allemaal met elkaar verbindt.

____________
 

Onze Online Teaching van vandaag  is meer belevingsgericht van aard, een meditatie in het hier en nu  in plaats van leringen van de Grootmoeders die uitgelegd worden. Deze samenvatting kan dus niet volledig in woorden worden beschreven.

Nadat Christine Shand, RC voor Australië, een Net van Licht meditatie leidt, bespreekt Sharon het concept dat de Grootmoeders gaven van Yin de grote container, die alles – al het goede en slechte -in een enorme liefde omvat.  Dit is het kenmerk van het Vrouwelijke Principe.  Vanuit onze bekrachtiging na verloop van tijd naar de kracht van Yin, hier zullen we meer en meer vertrouwd mee raken als onze thuisbasis.  

Sharon verkondigt dan: “we zijn geroepen om standvastig te zijn” in deze extreem turbulente tijden, en kondigt aan dat we diep naar binnen  gaan in een speciale geleide meditatie. Ze benadrukt dat ze gedurende haar leven, wanneer ze het meest verlangde naar een verbinding met het Goddelijke (of het nu Jezus, Maria, Boeddha, Sai Baba of welke andere vorm van het Goddelijke is), de boodschap ontvangt om “hier nu naar toe te gaan”, met “hier” in de betekenis van binnenin haar eigen heilige zielencentrum.

En zo wordt de meditatie ingeleid, waarbij alle aanwezigen gevraagd wordt  om naar  binnen te keren naar hun centrum… zij het in het hart, de zonnevlecht, om het even waar het goed voelt. Daar zijn de Grootmoeders, en daar laten we alle zorgen en gedachten los , en nog verder los, alle  rondtollende ballast, en we blijven dat doen. We laten toe dat deze gedachten en gevoelens opstijgen, als rook, en worden ingeademd door de Grootmoeders. Alles wordt getransformeerd in een diepe, eeuwige vrede. Het proces herhaalt zich, steeds maar weer. We breiden uit, verzachten, misschien zoals een grote boom diep in zijn wortels gaat, of zoals een diep meer naar beneden valt in de diepte.

Ons wordt gevraagd op te merken hoe ons lichaam aanvoelt.

Aan Peggy Huddleston (Alabama) wordt vervolgens gevraagd om haar eigen ervaring met de meditatie te delen. Ze beschrijft haar eigen verlangen om alleen de leukere dingen aan de Grootmoeders te geven, maar realiseert zich dan dat de Grootmoeders ALLES accepteren en geen oordeel hebben. Ze eindigt met het voelen van een geweldige reiniging terwijl ze zachtjes schommelt in haar stoel.

Phyllis Peacock (Noord Californie) deelde daarna haar persoonlijke ervaring van het betreden van een donkere grot van haar innerlijke ziel, waar het zich uitbreidt en solide wordt, waarna ze overliep van dankbaarheid.

Sharon benadrukt dat we deze ervaringen op ongeveer dezelfde manier delen als dit werk. We doen de dingen niet ALLEEN. Daarom kwamen de Grootmoeders als de Grootmoeders ….. meer dan één wezen. Ook wij zijn bedoeld om samen te komen en elkaar mede te ondersteunen binnen de omhelzing van Het Net van Licht. Alles wordt gedaan door het Licht, en alles wordt samen gedaan als één.

We doen er allemaal toe. Vergeet dus niet dat we samen zijn geroepen om dit gezegende werk te doen.

Denk aan je eigen hart dat door het Net van Licht straalt, ons allemaal met elkaar verbindend.

 KLIK HIER OM DE DEZE ONLINE LERING TE HERBEKIJKEN