SAMENVATTING van de online teaching van 27 december 2020

SAMENVATTING van de online teaching van 27 december 2020

“We zullen de aarde NIET laten vernietigen.
Daarom zijn we gekomen,
en hebben we jullie het
Net van Licht gegeven.”

____________
 

 

Kort geleden werd ik flink wakker geschud door De Grootmoeders, om me te herinneren aan de urgentie van het werk waarvoor ze ons bijeengeroepen hebben. “Veel hangt af van het werk dat jullie doen,” zeiden ze — “de Online Leringen, het Aarde Balans Respons Team, zoom bijeenkomsten, boekstudie groepen  — alles wat jullie doen met en door het Net van Licht. Jullie,” wijzend naar ons allemaal, “zijn nu nodig om het Net van Licht te verankeren en te vergroten op aarde.”
 
Velen van ons zijn gewend om met het Net van Licht te werken, en hebben begrepen dat we altijd verbonden zijn in dit web van liefde en licht. En om die reden kunnen we een bovenmatige hoeveelheid goed doen. Onlangs hebben we gewerkt met de elementen van aarde, lucht, vuur, water en ether om een verbinding te activeren en met hen in eenheid te bewegen voor onze eigen heling en de heling van de planeet. De Grootmoeders zeggen, “We zullen de aarde NIET laten vernietigen . Daarom zijn we gekomen en hebben we jullie het Net van Licht gegeven.”
 
Het maakt niet uit hoe we onszelf en onze relaties helen, of we de Gayatri Mantra bidden, of de Ho’Oponopono, de Koran bestuderen, de Bhagavad Gita, de Bijbel, of wat voor heilig werk dan ook, we werken tegelijkertijd met het Net van Licht. En wanneer we verbonden zijn in het Net van Licht, worden alle gebeden versterkt.
 
Misschien denk je slechts een klein puntje van licht te zijn, een kleine, flikkerende vijf-watts gloeilamp, maar als je aansluit op het Net van Licht, neemt het dat kleine beetje licht van jou  mee en lanceerd het door het hele universum. Dus, jouw gebeden, jouw intenties, doen buitensporig veel goed. En hoe vaker je aan het Net van Licht denkt, er één mee wordt door te zingen, chanten, bidden of wat dan ook om je in je “Lichtwezen” te brengen dat je werkelijk echt bent,  elke keer versterk je het Net van Licht. De Grootmoeders zeggen, “De kracht van het Net van Licht om het licht op aarde te verankeren groeit enorm elke keer dat je doet wat je beschouwt als een van die ‘kleine dingen’. Ze zijn niet klein.”
 
Onlangs luisterde ik naar een podcast van Bruce Lipton, gerespecteerd bioloog en epi-geneticist en hij praatte over de tijden waarin we leven en zei dat het leven op aarde opnieuw op het punt van vernietiging staat. Het leven op aarde is vijf keer eerder vernietigd en hij vertelde verder dat tijdens twee van die keren ook het ‘web van licht’ (ons Net van Licht) vernietigd werd. 
 

De grootmoeders hebben ons verteld: “Houd het Net van Licht stabiel, want dit is wat jouw planeet stabiel zal houden in de tijden van verandering die op je afkomen.” Dus, toen ik Lipton hoorde zeggen dat het ‘web van licht’ al twee keer eerder was vernietigd, voelde ik de noodzaak van de oproep van de Grootmoeders om nu naar voren te treden en het Net van Licht stabiel te houden. De Grootmoeders hebben gezegd: “We zullen de aarde NIET laten vernietigen”, en daarom hebben ze ons het Net van Licht gegeven. Dit is het werk waarvoor we samen gekomen zijn om te doen. Het is ons werk.

Kan het nog duidelijker zijn?

Volgens Lipton lijkt het web (Net) van licht veel op het bindweefsel dat ons lichaam bij elkaar houdt. Het houdt het lichaam van de aarde bij elkaar en houdt ons ook bij elkaar, het dringt niet alleen door de aarde, het water, de lucht, het vuur en de ether, maar ook door ons fysieke, emotionele en mentale zelf heen .
Vandaag de dag wordt alles op aarde als een gek op zijn kop gezet, De samenleving wordt door elkaar geschud, het milieu verkeert in een crisis en de pandemie is verwoestend. En omdat we nu niet langer in staat zijn om ons  naar buiten te richten  en onszelf af te leiden, moeten we een leven van isolatie en meer innerlijke werk opzoeken. Dit is geen toeval. “Je wordt tot in het diepst van je wezen opgeroepen,” zeggen de Grootmoeders, en, als je nog meer bevestiging nodig hebt, zeggen ze ook nog, “Niemand komt naar dit werk, tenzij we ze roepen.” 

En dus zeggen we tegen de geliefde grootmoeders en tegen elkaar: “Ja!”
We zijn één in het Net van Licht, één in deze grote omhelzing van liefde. We worden vastgehouden, gekoesterd, gewiegd en gezegend in liefde – altijd. Moge het Net van Licht nu over onze hele planeet reiken, door het hele universum, en ons diepgaand zegenen en verankeren, door alle landmassa’s heen en door de kosmos zelf. Moge alles in liefde worden vastgehouden – alle waterwegen, mineralen, planten, dieren en mensen. Wij vragen dat ieder wezen gezegend en in het licht gehouden wordt en dat onze geliefde Moeder Aarde in het licht gehouden wordt. Dat het hoogste goed nu vanuit onze harten naar elkaar toe stroomt en een samenvloeiing van zegeningen vormt die naar buiten stroomt en dan weer terug naar binnen stroomt  We vragen dat deze golven van liefde en zegening alles wat leeft vult en optilt.

Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn. 

 

KLIK HIER OM DE DEZE ONLINE LERING TE HERBEKIJKEN
  

~ het  Net van Licht Team ~