Samenvatting: Online lering 13 december 2020

Samenvatting: Online lering 13 december 2020

Samenvatting: Online lering 13 december 2020

____________

WE PROBEREN HIER IETS NIEUWS!!!
 

Het Net van Licht team zal, zodra het beschikbaar is, samenvattingen versturen van de inhoud van de tweewekelijkse Online Leringen, inclusief een link naar de Youtube opnames voor diegenen die mogelijk geïnteresseerd zijn om het te bekijken.

ZIE DE LINK ONDERAAN DE PAGINA

Zonnewende Werk voor Uluru
 
Op 21 December zal de Zonnewende ook op één lijn komen met de meest nabije conjunctie van de planeten Jupiter en Saturnus in meer dan 400 jaren. (Die zelfde conjunctie wordt verantwoordelijk geacht voor de “Kerst ster” ten tijde van de geboorte van Jezus.)
 
Veel spirituele tradities en religies worden nu “echt geactiveerd”, inclusief een grote “doorbraak” Ceremonie in Uluru (Ayers Rock) in centraal Australie. De Aboriginals hebben al meer dan 30,000 jaar onafgebroken gewerkt met deze krachtplek.
 
Christine Shand, Regionaal Coördinator voor Australie, leidt ons in een meditatie om de Aboriginal Ouderen te ondersteunen terwijl ze zich voorbereiden op de ceremonie. Deze Ouderen hebben een verzoek uitgebracht aan alle gelijkgestemde mensen om hen te ondersteunen.
 
Deze majestueuze energie is opgebouwd in Uluru, waar in Oktober 2019, al het klimmen bij wet verboden werd, en ook door Covid lag het afgelopen jaar alles stil, wat de tijd gaf voor een “mooie reiniging” voor dit evenement. Dus wordt ons gevraagd om, waar we ook zijn, onze energie alsjeblieft direct te richten naar Uluru met de intentie van liefde en mededogen.

Meditatie om te verbinden met ULURU:
 
We staan “Huid tegen huid”, met de zolen van onze voeten op de blote aarde, en nodigen de voorouders van het land en onze voorouderlijnen uit en alle wezens van licht, wijzen en heiligen. Dan laten we ons in de aarde zakken en stromen doorheen de ‘songlines‘ naar de vibrerende en pulserende aanwezigheid van Uluru, terwijl we ook de elementen van lucht, vuur, water en aarde oproepen tot balans en harmonie. Ze zullen de regenboogslang loslaten om een regenboogbrug te worden, terwijl een stralende energie naar het hart van Moeder Aarde stroomt die haar in haar heilige ruimte aankondigt. Geef en ontvang de dankbaarheid wederzijds.
 
Lichtkracht Versterken van Binnen en van Buiten:
(Let op: de meditatie is een ceremonie die niet kan worden vastgelegd of ervaren zoals bedoeld door het lezen van woorden op een pagina)

We zijn opgeroepen om meer licht te verankeren, en de Grootmoeders hebben ons recentelijk ook opgeroepen om te werken aan het in evenwicht brengen en harmoniseren van de vijf elementen van ether, lucht, vuur, water en aarde.
In deze meditatie werken we binnen onszelf. Hoe meer licht er in ons is, hoe meer er kan worden uitgezonden, en de Grootmoeders verzekeren ons dat we allemaal kunnen en zullen groeien in ons vermogen om licht/liefde te geleiden. Want licht en liefde zijn hetzelfde: licht is zichtbaar, terwijl liefde tastbaar is, diepgeworteld, maar beide zijn één.
De meditatie zelf stelt je voor om een bron van briljant, goddelijk licht , ongeveer vijftien centimeter boven het hoofd te visualiseren, dat licht door de kruin  naar beneden laat stromen en dan door het hele lichaam, zuiverend, zegenend, vasthoudend en troostend; alles wat niet meer dient, alle blokkades, alle rommel wegwassend. Deze sublieme stortbui van licht gaat door alle hoeken en gaten van het lichaam heen totdat het er dwars door en in moeder aarde spoelt. 
 

Mogen alle wezens in alle werelden gelukkig zijn.
Samastha Loka Sukhino Bhavantu (Sanskriet)

 
 

KLIK HIER OM DE DEZE ONLINE LERING TE HERBEKIJKEN
 

 
~ het  Net van Licht Team ~