2 december, 2020 JIJ BENT EEN LICHTBAKEN!  DUS SCHIJN, BAKEN, SCHIJN!

2 december, 2020 JIJ BENT EEN LICHTBAKEN!  DUS SCHIJN, BAKEN, SCHIJN!
 

JIJ BENT EEN LICHTBAKEN! 
DUS SCHIJN, BAKEN, SCHIJN!

____________
 

“Laat je borstkas opzwellen, laat het samen met je hart opzwellen ,” zeiden de grootmoeders, en ik keek naar hen terwijl ze diep adem haalden.  “Laat je vullen met licht. Vul je met het licht van mogelijkheden, het licht van dingen die nog ongezien zijn. Ga je gang en doe het!” drongen ze aan.  “Groot goed komt binnenkort naar de aarde,” legden ze uit, “en als het komt, zal het een plek nodig hebben om te wonen. Waarom niet in jou?” vroegen ze, “Laat het in jou wonen.”

“We begrijpen deze tijden waarin je nu leeft,” zeiden ze.  “We weten dat je in de laatste jaren gewend bent geraakt aan het leven met teleurstellingen, angst en stress. Maar…,” zeiden ze, terwijl ze het woord benadrukten, “het is niet je natuur om te lijden en je energie in te trekken.. Het is niet je natuur om in een donkere hoek te leven. Het is ook niet je lot,” zeiden ze.  “Je bent geboren om licht te dragen, om een enorme hoeveelheid licht te dragen. Je BENT een lichtdrager en de tijd komt dat je geroepen wordt om ECHT te schijnen,” zeiden de Grootmoeders. “Dus, begin nu te oefenen.”

“Begin jezelf te zien zoals je werkelijk bent,” zeiden de Grootmoeders, “als het grote lichtwezen dat je bent. Kijk niet naar jezelf zoals de wereld je ziet, niet als persoon met beperkte mogelijkheden, maar zie jezelf in plaats daarvan als een persoon met grootse ontwikkelings mogelijkheden.  Dit is de waarheid van je wezen. Je zit vol met latente kracht, onbegrensd. Je bent één met het Licht, één met de Liefde. Dit is wie je bent,” zeiden ze, “en binnenkort zul je je identiteit gaan herkennen en jezelf zo zien. Dus, waarom beginnen we vandaag niet? Zie deze hogere, helderdere kijk op jezelf. “ Kijk met deze hogere heldere blik naar jezelf”

“De donkere tijden op aarde beginnen te verdwijnen,” zeiden ze.  “Ja!” verklaarden ze toen ze de verbaasde blik op mijn gezicht zagen.  “Binnenkort zullen hebzucht en wreedheid vervangen worden door liefdevolle genegenheid . De verandering komt eraan,” spraken de Grootmoeders  terwijl ze mij recht in de ogen keken. “Kijk er naar uit. Verwacht het en verwelkom het elke keer wanneer je er een glimp van opvangt.

“Maak er een gewoonte van om liefde met elkaar te delen. Verwacht het beste voor elkaar en verwacht het beste van elkaar. Open je hart zodat je zowel kunt geven als ontvangen. Op die manier verlicht je de weg naar het goede op Aarde. Ieder van jullie heeft een rol te spelen in het verlichten van deze weg, en de tijd om dat te doen is nu aangebroken. Jullie kunnen helpen om een thuisbasis voor goedheid te maken.”

“Je bent een lichtbaken. Dus, schijn, Baken, schijn!” bevalen ze.  “De aanwezigheid van liefde leeft in je. Laat je acties voor zich spreken en houd je niet in. Stap nu naar voren en begin te geven. Heb lief en zet je belangeloos in, zet je belangeloos in en heb lief.”

“Wees dapper,” zeiden de Grootmoeders.  “Kom elke dag tot actie en doe een gulle daad.  Doe je best voor anderen. Groet hen vanuit je hart! Zorg voor hen! Hou van hen! Laat liefde wortelen in jou en van je uit stralen. Bevrucht die liefde! Uit het! Beleef het!zeiden de Grootmoeders, “Jullie zijn onze handen, jullie zijn onze stemmen en harten hier op Aarde. Dus, spreek de waarheid, maar op een vriendelijke manier, doe goed, en sta jezelf toe de liefde in actie te zijn die je bent.”

“Het is tijd voor jou om nu een stap voorwaarts te zetten en het leven iets moois aan te bieden. Doe dit elke dag”, zeiden de grootmoeders, vrolijk lachend.  “We herinneren je eraan,” zeiden ze, “dat jouw handen onze handen zijn en jouw liefde onze liefde. Dus we zullen bij je zijn, sprekend en handelend door jou heen.”
 

Dit is tevens de samenvatting van de laatste teaching van 29 november 2020.

~ het  Net van Licht Team ~