21 oktober, 2020 We zijn voor jou gekomen

21 oktober, 2020 We zijn voor jou gekomen

We zijn voor jou gekomen
____________

 Toen ik vanmorgen wakker werd hoorde ik de Grootmoeders praten. “We roepen je op tot kracht,” zeiden ze. “De behoefte is groot en de behoefte is nu. Dit is de tijd waarvoor je geboren bent. Ga met ons staan! Jullie wereld lijdt, Moeder Aarde Zelf lijdt. Het mensdom en alle levende wezens lijden. Genoeg!” riepen ze, en ik sprong uit bed en ging rechtstreeks naar mijn computer.

“Deze tijden hebben ons tot je geroepen,” legden ze uit, “en we zijn hier om te helpen, om je te leiden en te sturen. We zijn hier om je uit de duisternis te halen waarin je al veel te lang hebt geleefd, en in het licht te brengen. Kom samen met ons en zet je schouders eronder. Alle vormen van het Goddelijke zijn nu aanwezig om dit werk op jullie planeet te ondersteunen. Werk met ons mee. Dit is het moment.”

Lees onze boeken en oefen om onze boodschap te leven.  Je zult het makkelijk vinden om onze boeken te lezen omdat we tot je hart spreken. We zijn één met jou,” lachten de Grootmoeders  en gooiden hun handen in de lucht, “dus natuurlijk spreken we tot je hart. Al veel te lang heb je geleden onder een gevoel van alleen zijn. Je bent niet alleen. Jullie zijn allen één ,” zeiden ze, met het woord spelend, “en wij zijn één met jou. Zing onze liederen en kom nu samen, op welke manier dan ook” zeiden ze. “Je liefde IS je kracht,” benadrukten ze, “en de tijd om die kracht te leven is hier.”

***

Opmerking: De website van de Grootmoeders, netoflight.org staat VOL met informatie, videos, interviews, liederen, contact opnemen met ons en met de Bakens van het Net van Licht. De website is een rijke bron voor jou.  Verken ze. Neem contact met ons op als je een Zoom groep en groepsleider in jouw buurt zoekt. Schrijf je in voor onze maillinglijst zodat we je op de hoogte kunnen houden van  komende evenementen. We worden allemaal beperkt door de limieten van deze pandemie, maar wij bij het Net van Licht zijn nog steeds hard aan het werk. En als de Grootmoeders tegen je zeggen “De tijd is nu!” dan bedoelen ze dit NU. Met blijdschap zullen we jullie verwelkomen bij dit werk. Ga dus naar de website degrootmoeders.be , degrootmoedersspreken.nl of netoflight.org en neem contact met ons op. Ook wij zijn hier voor jullie.
 
***

De Grootmoeders vervolgen: “Werk elke dag met het stralende Net van Licht. Doe dit voor jezelf en doe dit voor alles dat leeft. Deze meditatie, dit ‘werk’ dat je doet met het Net van Licht, maakt het sterker zodat het zijn taak kan doen om de aarde stabiel te houden, tijdens deze erg onstabiele tijden. Je hebt een belangrijke rol te spelen in dit grote drama dat zich op aarde ontvouwt. Mis deze gelegenheid niet! Speel je rol.”

“Ga met ons staan en veranker het Net van Licht waar je ook bent. Hou het stabiel. Dit is onze tijd om samen te zijn. Werk met ons. We zijn voor jou gekomen!”

 


Liefde in actie:
het geschenk van de kring van licht

 
Als reactie op de bijzondere moeilijkheden die het leven in de USA met zich meebrengt in deze dagen — natuur branden, orkanen, aardbevingen, de erger wordende pandemie, rassen onrechtvaardigheden, protesten en voortdurende politieke verdeeldheid – werd er een oproep van De Raad van het Net van Licht uitgezonden naar Regionale Coördinators en Bakens over de hele wereld dat de USA nood had aan Liefde in Actie. Er kwamen 50 reacties van Bakens wereldwijd,  vol enthousiasme om mee te doen – Van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Litouwen, Zweden, Noorwegen, België, Nederland, Australië en Nieuw Zeeland. Terwijl ze afstemde op deze meditatie,beschreef een baken, tot tranen bewogen, het “helderste licht … ik zag het licht/de liefde van het Net omlaag  druppelen naar het hart van ieder wezen in de USA, terwijl het Net werd gevuld en versterkt door iedereen in de kring.”

Het geschenk van deze Hemelse Kring van Licht boven de USA,versterkt en continu aangevuld, wordt gevoeld in de USA. Vrouwen maken opmerkingen over het voelen van liefde, het plezier van ontvangen, een diepe vrede en een gevoel dat ‘alles goed is.’ Sommigen waren diep geroerd door het gevoel van solidariteit van hun zusters in hun rug’. Velen schreven over hun diepgaande dankbaarheid. Iemand voelde  zich “nederig en vereerd door jullie uitstorting van liefde voor ons en om ons in het Net van Licht te houden in deze tijd. We hebben hoop en een weten dat alles snel goed zal komen…”

En dus, Wereldwijde Net van Licht Familie, zijn jullie zusters en broeders in de Verenigde Staten zo dankbaar voor jullie geschenk van Liefde in Actie in onze tijden van nood. We staan samen als EEN, en buigen voor iedereen.


 


MEDITATIE OM JE HEILIGE RUIMTE OP TE EISEN

Deze korte maar krachtige meditatie over het ‘opeisen en vasthouden van heilige ruimte’, is pas overgenomen uit de Online Leringen. Ze duurt maar ongeveer 5 minuten, maar helpt ons allemaal om te verankeren en om in staat te zijn stand te houden in dit werk.

Op de meditatie pagina vind je dit downloadbaar audiobestand in het engels, we hopen dat je het nuttig vindt. Er is ook een Nederlandstalige opname in de maak, die we weldra op dezelfde plek zullen toevoegen.