27 september, 2020 Pauze als geschenk

27 september, 2020 Pauze als geschenk

Pauze als geschenk

____________

 

Ik werd vanmorgen wakker met een sterk gevoel van kalmte. En terwijl ik in bed lag en dit observeerde, zag ik een reeks blokken van boven me naar beneden zweven. De ene na de andere grote blokken vielen van boven mijn hoofd naar beneden. Het was vreemd, maar niet beangstigend, want op de een of andere manier wist ik dat deze blokken die overal om me heen vielen, vol kalmte waren. ‘Wat is dit?’  vroeg ik.  “Het is precies wat je denkt dat het is,” antwoordden de Grootmoeders, “depots van kalmte”.  En toen ik de Grootmoeders hoorde spreken, bracht ik snel mijn aandacht naar binnen.

Kubussen met energie, rechthoekig van vorm, regenden zachtjes op me neer. Zoals grote vrachtwagenladingen katoen. Langzaam vielen ze naar beneden, en één voor één vulden ze het gebied om me heen. Nu lagen ze naast me opgestapeld. Ze hadden een lichte kleur, geen stralend wit, maar een witachtige kleur. Zoals katoen.

De Grootmoeders keken naar mijn verbijsterde uitdrukking en zeiden: “Dit is een tussenperiode, een korte periode van kalmte.”  En toen ze dit zeiden, begreep ik dat ze het over een periode van twee of drie dagen hadden.  “Binnenkort,” zeiden ze, “zullen er meer stormen en meer drama zijn, maar geniet voor nu van de stilte. Open je voor deze steun die we je nu sturen. Laat het zijn werk doen. Laat het je herstellen. Rust uit op deze stille, zachte plek,” zeiden ze.  “Rust en herstel,” en ik haalde diep adem.

“Je zult alle stormen, winden en tornado’s die weldra komen kunnen weerstaan,” zeiden ze en ik wist toen ze dit zeiden, dat ze het niet alleen over fysieke gebeurtenissen hadden.  “Maar nu moet je rusten,” zeiden ze.  “Neem de tijd om dat te doen. Rust nu uit. Geniet van deze periode van rust en koestering,” zeiden ze, lief lachend.  “Alles evolueert in zijn eigen tijd,” benadrukten ze.  “Je kunt het proces niet controleren. Je kunt het niet tegenhouden, en je kunt het ook niet overhaasten.

“Van tijd tot tijd zullen we je zulke rustpauzes als deze geven“, zeiden ze, “en we raden je aan om daar optimaal gebruik van te maken. Weet je nog toen je op school zat,” lachten ze, “hoe je vroeger van pauze hield?  Nou, dit is een pauze,” zeiden ze.  “Je hebt een paar dagen pauze, dus neem ze.”

Sharon’s nota: Ik ga de woorden van de Grootmoeders letterlijk nemen en hoop dat jij dat ook doet. We hebben deze rust nodig.

 

De volgende Grootmoeders Online Lering vindt plaats op zondag 4 oktober om 22:00. Er volgt binnenkort een aparte uitnodiging.

Voor meer informatie over het werken met het Net van Licht, of over de terugkeer van het Goddelijke Vrouwelijke, ga naar degrootmoeders.be , degrootmoedersspreken.nl of netoflight.org

​​​​“het Net van Licht Team”

Art: Thomas Sanchez