We Zijn Hier Gekomen Om Je Te Helpen Herinneren Wie Je Bent. Je Bent Niet Alleen op Aarde Gezet.

We Zijn Hier Gekomen Om Je Te Helpen Herinneren Wie Je Bent. Je Bent Niet Alleen op Aarde Gezet.

Nieuwsbrief van 23/06/2023

“ We Zijn Hier Gekomen Om Je Te Helpen Herinneren Wie Je Bent. Je Bent Niet Alleen op Aarde Gezet.”
— De Grote Raad van de Grootmoeders –

“Elk van jullie is op het levenspad dat perfect voor je is. Sommigen van jullie beginnen net wakker te worden en te leren waar dit leven dat je leeft over gaat en wie je bent. De meesten van jullie zijn gericht op het leren wat je kunt zodat je gelukkiger kunt zijn en meer in vrede. En hoewel iedereen dit geluk en deze vrede voor zichzelf wil, proberen sommigen van jullie ook anderen te helpen terwijl zij deze weg van leven en liefhebben bewandelen. Iedereen is op het pad naar de waarheid, op het pad naar liefde, en zal uiteindelijk het doel bereiken. Sommigen van jullie zullen een langere route nemen, soms een kronkelige route, en voor sommigen zal het voor een tijd lijken alsof ze afwijken van het pad. En er zijn sommigen die het pad in grote stappen zullen afleggen. Er zijn vele, vele wegen die de berg op gaan.”

“Er is niet één manier om het pad van het leven te bewandelen en er zijn geen echte fouten onderweg, alleen maar verschillen,” zeiden de Grootmoeders. “Terwijl je reist, gaat elk van jullie in je eigen tempo en op elk moment leer en ervaar je precies wat je moet leren en ervaren. Weet dit,” zeiden ze, “en ontspan. Ontspan en sta jezelf toe te leren.”

“We moedigen je aan,” zeiden ze, “wanneer de gelegenheid zich voordoet, om uit te reiken en elkaar te helpen. En we vragen je dit te doen, niet alleen voor deze anderen, maar ook voor jezelf. Iemand anders helpen helpt altijd jou,” zeiden ze, gelukkig glimlachend. “En omdat dit is hoe het leven werkt, zul je merken dat je verder komt op het pad wanneer je degenen om je heen helpt. Uiteindelijk is het helpen van iemand anders net zo goed als, in feite zelfs beter dan, jezelf helpen.”

“Dus vraag jezelf, “Wie kan ik nu helpen? Is er iemand die baat zou hebben bij mijn aandacht vandaag? Hoe kan ik van dienst zijn?” Stel deze eenvoudige vragen. Vraag ons of welke vorm van het Goddelijke dan ook waar je van houdt en kijk dan wat er gebeurt. Het Universum luistert altijd, het is altijd aandachtig. Het staat klaar om je leven rijker te maken, dus vraag om begeleiding en observeer dan hoe dingen gebeuren. Wie verschijnt er? Wie belt, sms’t of e-mailt je? Wie kom je ‘toevallig’ tegen, aan wie denk je, over wie droom je? Let gewoon op. Je zult naar de magie van het leven kijken, het vitale, de levende stroom van het Universum zelf observeren.”

“Je leeft binnen die stroom,” zeiden de Grootmoeders. “Je bent een levend, ademend bewijs van de stroom van het leven. Je eet, slaapt en ademt deze stroom, maar je neigt ertoe dit te vergeten. Dat is waarom we zijn gekomen,” zeiden ze. “We zijn gekomen om je eraan te herinneren wie je bent. En vandaag herinneren we je eraan dat je niet alléén op Aarde bent gezet. Nee!” Ze schudden hun hoofden. “Je bent deel van de Familie van het Leven. Je bent één met het grote Weefsel van het Bestaan. Dus reik uit naar je zusters en broeders die deze tijd op Aarde met jou delen en vraag hen, “Hoe kan ik helpen?”

“Je zult je antwoord krijgen,” zeiden de Grootmoeders, “en dat zal je heel gelukkig maken.”

—De Grote Raad van de Grootmoeders, 23 juni 2024

Sharon en het Net van Licht Team