Het Grote Keerpunt is Nu.

Het Grote Keerpunt is Nu.

Het Grote Keerpunt is Nu. Iedereen en alles op Aarde keert zich naar het Licht.”

—De Grote Raad van de Grootmoeders

 

“Nu is het Grote Keerpunt,” zeiden de Grootmoeders. “Iedereen en alles op Aarde keert zich naar het licht. De Aarde wordt wakker en richt zich naar het licht… en jij ook. Erken dit!” bevalen ze. “Nu begint de tijd van grote expansie, expansie in liefde, in kracht en schoonheid. Zet die stap,” zeiden ze. “Stap naar voren en stap in het licht. Zet een Grote Stap,” zeiden ze. “Loop vooruit en laat je zien. Luister naar ons en volg onze leiding.”

“Lange tijd heb je geworsteld, geworsteld om het zware van de tijden waarin je leeft te doorstaan. Je hebt hard gewerkt om standvastig te blijven, hard gewerkt om elkaar op te beuren. Wel,” zeiden de Grootmoeders, “luister goed: De wind is gedraaid. Hij blaast niet langer tegen je in. Hij zit nu in je rug. Voel hoe je door deze wind wordt meegevoerd. En omdat hij je draagt, kun je veel sneller bewegen, meer bereiken en hoger stijgen. Ga mee met deze nieuwe wind,” zeiden ze. “We zeggen je dat de winden van de tijd zijn veranderd, en hier, vandaag, begint de Nieuwe Tijd. Geloof ons,” zeiden ze. “Het is hier.”

“Houd je aan ons vast terwijl deze verandering plaatsvindt,” zeiden de Grootmoeders. “Houd je vast aan elke vorm van het Goddelijke die je liefhebt en VERGROOT de kracht van het grote Net van Licht. Het Net verankert  zich dieper en sterker in de Aarde, en het verankert zich dieper en sterker in jou. Maak gebruik van deze verandering en denk vaak aan het Net van Licht. Roep het aan. Roep het steeds vaker aan. Elke keer dat je dat doet, zal het Net van Licht sterker worden en beter in staat zijn om al het leven op aarde te verheffen.”

“Deze optillende beweging is nu hard nodig,” zeiden de Grootmoeders, “en jij kunt helpen dit te laten plaatsvinden. Omdat alle wezens verbonden zijn binnen het grote Net van Licht/Net van Liefde, wordt iedereen opgetild wanneer je het toestaat jou op te tillen. Denk gewoon aan het Net,” zeiden ze, “en laat het zijn werk doen. Het zal Allen optillen.”

“Vanwege het grote lijden op Aarde op dit moment, is de behoefte aan verlichting groot. En jij kunt ervoor zorgen – je kunt het bieden aan miljoenen. Doe het nu!” riepen ze. “Stop gewoon waar je bent en denk één minuut lang aan je verbinding met het Net van Licht, je verbinding met ons en met elkaar. Denk aan deze verbinding en zodra je gedachten daarheen gaan, begint het GROTE VERLICHTEN. Voel het,” zeiden de Grootmoeders. “Het bouwt zich op, het groeit. Voel het! Jij,” zeiden ze, “jij, die afgestemd  bent op de kracht van verlichte gedachten, helpt nu miljoenen. Je helpt op dit moment,” zeiden ze. “Twijfel er nooit aan.”

 —de Grote Raad van de Grootmoeders, 26 mei 2024

 

Sharon en het Net van Licht Team
 

P.s. Iedereen is welkom om mee te doen. Ga gewoon naar netoflight.org/nl/ of degrootmoeders.be of degrootmoedersspreken.nl

Indien je onze boodschap wil delen, kopier ze dan AUB in haar geheel, inclusief de website links. dankjewel.

~ het  Net van Licht Team ~