“Jullie leven in moeilijke tijden”

Begin present in the Net of Light

Nieuwsbrief van 8/5/2024

“Jullie leven in moeilijke tijden”

“Jullie leven in moeilijke tijden”, zeiden de Grootmoeders, “en… je hebt je er zelf voor opgegeven. Je hebt je aangemeld omdat je het licht wilde dienen. Je wilde werk van grote waarde doen. Het is geen toeval dat je op dit moment leeft. Je bent naar de aarde geroepen om het licht stabiel te houden in een wankelende wereld. Je werd geroepen en je hebt de oproep beantwoord. En toen je eenmaal aan de oproep gehoor had gegeven, was er voor jou als individu niets meer aan te doen.”

“Zodra je ‘Ja’ tegen ons zei, werd je een instrument voor het licht. Dus stroomt op elk moment licht en liefde door je heen. Helaas, word je soms zo afgeleid door alle drama’s die zich om je heen afspelen, dat je dit niet meer beseft. Maar de waarheid is dat je licht geleidt. Je bent altijd licht aan het geleiden. Zelfs wanneer je je moe, ontmoedigd en verloren voelt, ben je dat niet echt,” zeiden ze, terwijl ze wijs kninkten. “Vanaf het moment dat je ‘Ja’ tegen ons zei, begonnen wij je te vullen, te begeleiden en te sturen. Je kunt dus niet verloren zijn. Je bent nooit alleen. Nooit!” verklaarden ze. “We zijn net zo dicht bij je als je adem.”

“Onthoud dit goed,” zeiden ze. “Onthoud dit in deze moeilijke tijden….. Jullie zijn één met het Goddelijke. Rust in onze omhelzing en laat ons voor alles zorgen. Wij zullen je aansporen om vooruit te komen. Je kunt op ons rekenen. Vraag ons gewoon om raad en ga dan in de richting die wij je wijzen… “

“Begin vandaag met van jezelf te houden, en ook van elkaar, net zoals wij van jullie houden. Als je alles loslaat wat je denkt te moeten doen en zijn, en ons in de plaats daarvan die ‘zware‘ dingen laat doen, zul je merken dat je meer van het leven geniet. Het is tijd om gelukkig te zijn. Je bent enorm geliefd,” zeiden ze, met zachte ogen. “Echt waar. Je hebt er geen idee van hoe enorm!”

“Terugkeer van de Moeder
Terug naar Liefde” (Boek 4, hoofdstuk 7, pagina 153-154)

woman-present-inlight