“Verbonden met de Ene Liefde”

“Verbonden met de Ene Liefde”

“Onze Liefde vermenigvuldigt zich, bedekt de Aarde en vult al het Leven op jullie Planeet”.

Nieuwsbrief van 4/4/2024
Onze door oorlog geteisterde zusters in Oekraïne
Onze zusters in Oekraïne waar de oorlog nog altijd woedt, ontmoeten elkaar om het Net van Licht over heel Oost-Europa en voor alle wezens op aarde uit te werpen. Deze afbeelding toont hun verbinding met de Ene Liefde, hun geloof in elkaar en in het Goddelijke. Standvastig, moedig en vol liefde, zie je ze hier samen staan, omhuld met licht, ook al wordt hun stad bijna elke nacht gebombardeerd. Licht stroomt over hen heen en vanuit hen naar de wereld. Zij zijn onze zusters.

Tanya, die deze groep vrouwen leidt, was aanwezig bij de Net of Light-bijeenkomst in Duitsland afgelopen september. Daar sprak ze namens Oekraïne en vergaf ze Duitsland voor misdaden die tijdens de Tweede Wereldoorlog in haar land waren begaan. En vandaag schreef ze ons: “Wij, vrouwen uit Oekraïne, hebben elkaar vandaag ontmoet. De vrouwen vragen me jullie te vertellen dat het boek dat ze vasthouden (De Grootmoeders spreken 1e deel) en het werk dat ze doen met de Grootmoeders, hen helpt in deze moeilijke tijd.”

Houd hen alstublieft in het Net van Licht.

Dagelijkse “Wonderen”

Bericht uit Nederland: Laatst ontving ik tijdens mijn meditatie een stortvloed aan liefde. Het bleef maar komen, golf na golf. Het vergrootte mijn hart, mijn hele lichaam tintelde, en de stortvloed werd nog groter… en breder.

Zo’n dankbaar gevoel! Ik was omhuld met liefde, ademde liefde, en het bleef maar komen. Zo’n gelukkig gevoel. Ik voelde me heel en deel van alles wat leeft. Liefde is echt alles wat er is en dat voelde ik.

De stortvloed deed me denken aan het stuk in het 4e boek ‘Terugkeer van de Moeder, Terug naar Liefde’ waar Sharon onder een boom in haar tuin zit, en plotseling de liefde van de aarde voelt opstijgen en naar haar toe voelt komen. Dat voel ik nu.

Diane

Uit Saskatchewan, Canada:

Ik voel dat ik deel uitmaak van het ‘ongenoemde goede’ waar Sharon en de Grootmoeders naar verwijzen… Deze prachtige grootmoeders! Ze hebben het mysterie en kracht in mijn hart onthuld, het voelt alsof dat lange tijd in mij begraven was. Als een trigger voor een spiritueel ontwaken, heeft mijn hart zich verder geopend voor de allerbeste leraren, Moeder Aarde en de Natuur.

De introductie van de Grootmoeders tot het Net van Licht, hun constante Liefde en Vreugde hebben mij omringd met een diep, blijvend gevoel van veiligheid.

Door hun leringen over de juiste relatie met het zelf en al mijn relaties, vind ik verbazingwekkende connecties met voorouders! Lichtwerkers! Elementalen!… met mensen over de hele aarde. Ik bevind me in een pulserend organisme van steeds uitbreidende Liefde!

Ik ben dankbaar voor het Net van Licht, een constructie waar ik me op kan aansluiten om te dienen en te ontvangen! Ik begin dit Net te verkennen als een bibliotheek, als beheerder van veel informatie en intellect. Dit helpt me echt terwijl ik mijn eigen evolutie als een Homo Luminous, een lichtgevend mens, ervaar en verken.

Zoveel goeds dat nog niet is verteld!

Mijn hart zwelt op van liefde en dankbaarheid voor Sharon en de Raad van Grootmoeders voor het behouden van onze koers.

Oriol

Bericht van de Grootmoeders uit boek 3, ‘In verbinding met de Grootmoeders’, p. 176: “Jullie zijn reisgenoten, vier dit terwijl je je pad blijft volgen. Jullie zijn allemaal schitterend. We houden van jullie allemaal en jullie zijn ons dierbaar. Houd alsjeblieft ook van elkaar, want als dat zo is, kan onze liefde zich vermeerderen, zich over de hele aarde uitspreiden en al het leven op jullie planeet vullen.”

Sharon en het Net van Licht Team