Wapen jezelf met licht

Wapen jezelf met licht

Nieuwsbrief van 14/3/2024

Ik werd in de vroege ochtenduren wakker. Dit was niet ongebruikelijk voor mij, maar iets was wel ongebruikelijk, en dat was wat me wakker maakte. Een nachtmerrie. Maar een nachtmerrie in sepia gekleurde tinten—als een oude film. Het was een tragedie, een strijdtoneel en veel mannen verdronken. Een explosie had ze spartelend en worstelend in het water gesmeten. Er was rook, crashgeluiden, en strijd, en terwijl ik keek, voelde ik het allemaal. Golven van angst, spanning en wanhoop. Het was moeilijk om uit deze droom te ontwaken. Het duurde even voordat ik mezelf kon losmaken uit deze neerwaartse spiraal, maar uiteindelijk realiseerde ik me dat ik in bed lag. Daar liggend, verdwaasd, kon ik me niet herinneren waar ik was of wie ik was. Maar toen spraken de Grootmoeders.

“Wapen jezelf,” zeiden ze. “Wapen jezelf met licht. Houd vast aan het licht en chant een gebed, een mantra, een lied om jezelf in licht verankerd te houden. De onrust van de tijden waarin je leeft, de onrust van alles wat uit de aarde oprijst om gezuiverd te worden zal je onderuit halen. Dus verdoof jezelf niet. Vergeet niet wie je bent.

Jij bent licht,” zeiden ze. “Jij bent onze handen en harten op aarde en je hebt werk te doen. Wij werken met en door jou op dit moment om anderen te helpen. Twijfel hier niet aan. Waarom denk je dat de tijden waarin je leeft zo zwaar zijn?” vroegen ze. “Waarom zo’n aanval van verschrikking? We vertellen je, dit is geen toeval. Het is geen ongeluk. De Aarde Zelf wordt gezuiverd, en jij ook.”

“Sommige van de duistere en zware drama’s die je ervaart, zowel wakend als slapend, hebben heel weinig met jou te maken. Veel van de pijn die je ziet en voelt is helemaal niet van jou. Dus laat deze dromen en nachtmerries die je bezoeken je niet in de war brengen. Ga gewoon aan het werk! Wapen jezelf met licht,” zeiden ze weer. “Roep het Goddelijke aan, open je voor de aanwezigheid van het Net van Licht en blijf daar dan. Vanuit deze verankerde plek van licht, zing elk gebed dat je liefhebt. Bid dat alle wezens gelukkig en vrij mogen zijn. Bid voor het Al!

“Chant, zing en bid om je geest iets te doen te geven—iets goeds. Deze gebeden gaan de wereld in en hun trilling heelt lijden en trauma. De Gayatri Mantra, het Onze Vader, het Weesgegroet, de Samasta Loca en andere  gebeden die bidden voor Het Al. Deze zullen de atmosfeer van de aarde zuiveren en jou ook. Je bent niet gescheiden van de aarde. Je bent niet gescheiden van anderen. Waar je je ook op focust, wat je ook aanbiedt voor het goed van allen doet GROOT goed. Je hebt geen idee van het goede dat je doet.

“Dus ga aan het werk,” zeiden ze. “Blijf in het licht, zend licht uit vanuit deze verlichte plek. Doe het op straat, midden in de nacht, bij een vergadering, op de markt. Doe het! Bid zonder ophouden,” zeiden de Grootmoeders. “Het is tijd. We roepen je op om jezelf met licht te wapenen. Je bent geboren voor precies dit moment,” zeiden ze, “en de tijd is gekomen. Roep ons aan, sta stevig, en wij zullen het ‘werk’ door jou doen.

“Jij bent een gevoelig wezen van licht dat heeft gevraagd om te dienen op dit moment op aarde. Wel,” lachten ze, “we roepen je er toe op. Er is nooit een tijd geweest waarin licht meer nodig was. Dit is het uur van de waarheid.

Versterk je wijsheid en kracht door onze boeken te lezen”, zeiden ze. “Omring jezelf met licht en deel het dan met anderen die op dezelfde manier in de wereld staan. Roep ons aan”, smeekten ze. “Wij zullen jullie niet in de steek laten. Hoe gek de wereld ook wordt, hoe mannen ook tekeer zullen gaan.

Wij Zijn Hier” zeiden ze, “en Dierbaren, dat zijn Jullie ook. Jullie zijn hier met een reden.

“Roep het Net van Licht aan, chant gebeden en zing liederen van Liefde om te helpen deze lijdende planeet te verheffen, en op te tillen”. Simpel, nietwaar? zeiden ze glimlachend.

Sharon en het Net van Licht Team