Laat iedereen weten hoe geliefd ze zijn

Laat iedereen weten hoe geliefd ze zijn

Nieuwsbrief van 22/2/2024

Ik ging naar de Grootmoeders om te vragen welke boodschap ze nu wilden uitsturen en ze antwoordden: “Laat iedereen weten hoe geliefd ze zijn. Laat ze weten dat ze continu geliefd zijn, en vertel hen dat er nooit een moment is dat we niet bij hen zijn. Laat ze weten dat we zo dichtbij hen zijn als adem. Dat ze Eén met ons zijn.”

 “Jullie treden een nieuwe tijdperk, van het leven op Aarde binnen,” legden ze uit, “een tijd die lang afwezig is geweest op jullie planeet. De Moeder is teruggekeerd!” verklaarden ze. “Ze is nu hier, en Haar liefde is een diepe, persoonlijke liefde. De liefde van de Moeder is voelbaar,” zeiden ze. “Je zult het in je lichaam voelen. Het is rotsvast,” zeiden ze, “en deze allesomvattende liefde van de Moeder is klaar om in jou te wonen. Maak dus een thuis voor Haar!” drongen de Grootmoeders bij me/ons aan. “Open je harten. De Moeder is gekomen voor al Haar kinderen. Zonder uitzonderingen!” lachten ze.

”Om Haar aanwezigheid te ervaren,” zeiden ze. “Neem je een ontvankelijke houding aan, met je voeten op de grond en je handen rustend op je knieën. Je handpalmen kunnen omhoog in een kom-achtige positie houden of naar beneden, rustend op je knieën – wat voor jou het meest comfortabel voelt.

 “Zit zo, open om het te ontvangen, sluit je ogen en vraag Haar om licht en liefde in je te gieten. Zit rustig in die houding gedurende drie tot vijf minuten, gewoon ontvangend. Je kunt Haar vragen om eventuele harde, stressvolle delen in je te verzachten zodat je nog meer kunt ontvangen. Observeer dan. Observeer terwijl je ontvangt. Ontvang en blijf observeren. Merk op hoe je lichaam voelt terwijl je jezelf toestemming geeft om zo te openen. Er is niets wat je verondersteld wordt te ervaren of niet verondersteld wordt te ervaren. Merk gewoon op. Wees nieuwsgierig en observeer. En terwijl je zo rust en ontvangt, wees je bewust van hoe je je voelt. Je lichaam zal je leren hoe te ontvangen.

 “De liefde van de Moeder is teder. Ze reikt ver en is niet tegen te houden,” zeiden de Grootmoeders. “Je kunt je niet voor Haar verbergen of buiten Haar omarming gaan. We weten waarover we spreken als we dit zeggen,” en ze keken me weten aan. “We weten het omdat wij de Grootmoeders zijn. We kwamen naar de Aarde om de Moeder terug naar jullie te brengen.”

“Dat hebben we nu gedaan,” zeiden ze, “en Zij is hier. Dus ontspan. En verheug je!” zeiden ze. “Laat Haar je vasthouden en troosten tijdens deze moeilijke tijden waar je in leeft,” zeiden ze. “Ga je gang en adem uit terwijl je je dieper in Haar omarming ontspant. Zij zal je dichtbij houden.”

“Weet dat je Moeder is teruggekeerd,” zeiden de Grootmoeders. “Je bent veilig.” ” Je wordt vastgehouden en je zal vastgehouden blijven worden.”

Sharon en het Net van Licht Team
P.s. Iedereen is welkom om mee te doen. Ga gewoon naar netoflight.org/nl/ of degrootmoeders.be of degrootmoedersspreken.nl

Indien je onze boodschap wil delen, kopier ze dan AUB in haar geheel, inclusief de website links. dankjewel.

~ het  Net van Licht Team ~