Brief aan de Net van Licht familie

Brief aan de Net van Licht familie

Nieuwsbrief van 27/1/2024

Lieve Mensen,

Wij zijn nu een hechte familie geworden. We zoeken regelmatig contact met elkaar – via Zoom en conference calls, bij onze lokale groepsbijeenkomsten, door onze liederen, meditaties en nieuwsbrieven, en bij verschillende Net van Licht Bijeenkomsten over de hele wereld. Bijna alles wat we doen, doen we samen, en inmiddels zijn we zo diep verbonden met het Net van Licht, dat we meerdere keren per dag op deze verbinding met het Net en elkaar vertrouwen. De dikte, stevigheid en nauwe weving van het bestaande Net van Licht getuigt van het werk dat we hebben gedaan en het werk dat we zullen blijven doen.

Dank je wel, dat je erbij bent gekomen om deel uit te maken van dit zegenrijke werk. Bedankt voor het beantwoorden van de oproep van de Grootmoeders en het zeggen van ‘Ja!’ tegen dienstbaarheid. Wat we bereiken terwijl we samen blijven werken maakt een groot verschil. Het Net van Licht reikt nu gemakkelijk door het hele universum, en de diepte en breedte van zijn bereik groeit. Wij en vele andere toegewijde groepen van lichtwerkers zijn hiervoor verantwoordelijk.

Het enige wat we tegen jullie kunnen zeggen is “Ga zo door!” Blijf het Net van Licht oproepen, blijf ernaar en naar elkaar zingen, en blijf vanuit je hart delen. Wij zijn echt degenen waarop we hebben gewacht. En we kunnen trots zijn op de wezens die we zijn geworden en worden. Ieder van ons is een werk in uitvoering en het ‘werk’ dat we doen en het ‘werk’ dat we belichamen is prachtig. Wij zijn liefde in actie.

We hebben voor eenheid met het Goddelijke gebeden, we vroegen om en verlangden ernaar deel uit te maken van de Ene Liefde. Nou, dat is gebeurd, en zoals het lied zegt, “We zijn één in de geest, we zijn één in de liefde.”

Samen houden we het licht stabiel en worden we erdoor gestabiliseerd, en toch hebben we soms moeilijkheden te overwinnen. Er kunnen uitdagingen en schijnbare obstakels op ons pad zijn, maar wanneer dat gebeurt, weten we wat we moeten doen. We begrijpen hoe we het Net van Licht kunnen vergroten, het kunnen volgen en daarop te vertrouwen. Dus mochten we afgeleid worden door een van de vele drama’s van het leven, dan herinneren we ons snel wie we zijn en keren we terug naar het Net van Licht – dan gaan we weer voorwaarts.

Lieve mede-reisgenoten, weet, besef alsjeblieft dat we het heel fijn vinden om dit pad samen met jullie te bewandelen.

Sharon en het Net van Licht Team

P.s. Iedereen is welkom om mee te doen. Ga gewoon naar netoflight.org/nl/ of degrootmoeders.be of degrootmoedersspreken.nl

Indien je onze boodschap wil delen, kopieer ze dan AUB in haar geheel, inclusief de website links. dankjewel.

~ het  Net van Licht Team ~
https://netoflight.org