Stemmen vanuit het Net van Licht

Stemmen vanuit het Net van Licht

Nieuwsbrief van 29/12/2023

Nog net voor we aan het jaar 2024 beginnen, kwamen deze voorbeelden van Liefde in Actie binnen. Vol schoonheid en inspiratie voor het Nieuwe jaar. Het laat zien hoe creatief en liefdevol we zijn!

Van Jeanine uit Californië — “Ik ging voor het eerst sinds mijn knieoperatie naar de sportschool en sprak met de man aan de balie. “U doet me denken aam de goede feeën uit de film Assepoester, zei hij, en tranen welden op in mijn ogen. “O, het was niet mijn bedoeling om u te beledigen,” zei hij en ik antwoordde, “Nee nee, het is geen belediging. Integendeel, het is juist een compliment.

Toen ik weer thuis was, zocht ik de namen op van de feeën uit de Assepoester film. Hun namen zijn Flora, Fauna en Merryweather, dat goed weer betekent. Zij zijn de verpersoonlijking van de boodschap van de Grootmoeder en op de een of andere manier zag hij dat in mij. Het raakte mijn hart.”

Van Miffy uit Ierland — “Ik zag een beeld voor me van de ‘Goederentrein’ waar je in een van de laatste Nieuwsbrieven over schreef. Hier in Ierland is het de gewoonte om langs de straat te staan als er een begrafenisstoet langskomt, dan staan we schouder aan schouder uit solidariteit met de nabestaanden en om ons respect te betuigen aan de overledenen.

Toen we de wereldwijde Net van Licht meditatie hielden, zag ik een beeld voor mij dat wij met z’n allen hand in hand langs de treinrails stonden terwijl de trein eraan kwam razen. Het lawaai en de luchtstroom die hij veroorzaakt kan ons uit balans stoten: de Goederentrein vertegenwoordigt de dood van het Patriarchaat en dat gaat niet op een rustige manier. Maar wij staan er, langs de weg, we houden elkaar stevig vast terwijl dat proces zich ontvouwt en we verankeren het licht waar we ons ook bevinden.”

Van Jolanta uit Polen — “Ik schrijf je vandaag om je te vertellen dat de vertaling van het Grootmoeder boek ‘De Grootmoeders spreken’ in het Pools klaar is. Vertalen was een nieuwe ervaring voor me, een interessante en diepe ervaring. Nooit eerder heb ik me zo intens in een boek verdiept. Het stelde me in staat om de boodschap van de Grootmoeders waarlijk te begrijpen en in mijn leven te implementeren.

Dit werk en de Net van Licht Bijeenkomst in Trier van september in Duitsland veranderde mij en veranderde mijn leven. Het gaf me veel zelfvertrouwen en veranderde mijn begrip van wie ik als persoon en hoe ik als vrouw ben. Ik kijk opgetogen uit naar wat de toekomst brengt en hoe de Boodschap van de Grootmoeders in Polen verwelkomd zal worden. Ik weet dat de Grootmoeders voor alles zullen zorgen en dat het zal gebeuren zoals het de bedoeling is.

Van Edie uit Hawaii — “Aloha, zusters! Wat een geweldige Wereldwijde Zoom hadden we vandaag. In de groep openden wij ons hart en verwoordden we onze uitdagingen zo mooi. De Grootmoeders zetten de toon om liefdevol te luisteren dus ging het moeiteloos.

Ik hou van jullie en wil jullie bedanken voor de vraag hoe het nu gaat op Maui na de vreselijke brand en dat jullie ons begeleid hebben bij het uitwerpen van het Net van Licht over alle levende wezens op het eiland. Ik kon de voedende kracht van het Weefsel van het Bestaan voelen en het immense Licht dat ons vasthield vervult mij met grenzeloze dankbaarheid. Aloha en Vreugde voor Iedereen terwijl we ons door deze moeizame tijden heen slaan.

Van Debra uit Californië — Je noemde het energie waar de draden van het Net van Licht elkaar ontmoeten. Voor mij zijn die plekken waar de draden van het Net van Licht elkaar ontmoeten knooppunten, en die visualisatie helpt me om mijn plaats op het Net van Licht te vinden en ook de plaats waar ik dan mijn aandacht op richt. Ik ben ook ‘Een Oproep van de GrootmoedersWerken met het Net van Licht ’ aan het lezen en dat boek toont me hoe ik mijn leven met de prachtige Grootmoeder energie kan leven, die zich iedere keer dat we samenkomen laat zien.“

Van Christa uit Zwitserland —  “Het is een tijd geleden dat ik je schreef en dat betekent niet dat mijn enthousiasme voor het Net van Licht is afgenomen. Juist het tegendeel.

Ik luisterde naar de laatste twee leringen en wil laten weten hoe uitzonderlijk blij ik ben om met het Net van Licht te werken. Het is zulk prachtig werk: het omvat alles, alle religies, rassen etc. Ik voel me zo verbonden met alles. Ik heb zoveel geleerd en leer nog steeds. Ik leer mijn kleinkinderen om het Net uit te werpen naar personen en over plaatsen in hun levens. Ik voel de drang om hen te laten zien dat ook zij kunnen meewerken om liefde en licht te verspreiden en dat het Net zo’n geweldige manier is om dat te doen en zo makkelijk te begrijpen.

Wat ik me gedurende de lering realiseerde was dat we tijdens de Net van Licht meditatie met alles verbonden zijn. Al het goede dat we doen vloeit ook in het Net. Ik was me daar niet eerder bewust van geworden en ik vind het absoluut verbazingwekkend en fascinerend. Ook het met de Elementen verbinden is zo interessant. Mijn familie heeft een cacao boerderij in Brazilië, (daar ben ik opgegroeid) die we twee keer per jaar bezoeken. Gedurende het jaar werk ik intensief met de bevolking daar. Veel interessante dingen zijn gebeurd met de Elementen en de Natuur en ik ben er zeker van dat die het resultaat zijn van het werk met het Net van Licht. Het land is nu gezuiverd van het leed dat de inheemse bevolking heeft ondergaan die van hun land verdreven zijn. Het land is vrij gemaakt van het lijden van de slaven en van allerlei ander leed. De energie is daar veranderd en ik ben daar heel dankbaar voor.

Soms doe ik iets heel onbenulligs en dan zie ik, of begrijp ik ineens een andere versie van dat wat ik doe, maar dan veel groter, versterkt, uitgedijt en verbreed met een veel diepere betekenis en boodschap. Ik houd ervan om naar de mis te gaan omdat vaak een lied of woorden uit de Bijbel plotseling een diepere betekenis voor me krijgen. Dan zie ik een beeld voor me van de boodschap, de woorden of liederen die voorgedragen worden. Dat is absoluut geweldig! Vaak zoek ik dan op Google naar een vergelijkbaar plaatje en als ik dat vind, stuur ik die boodschap naar vrienden die er meestal ook blij op reageren. We sturen dit soort ervaringen naar elkaar en ze zijn verrijkend, helpend en verbindend.

Ik wilde je gewoon bedanken voor je boodschappen van hoop gedurende deze explosieve jaren. Voor de hulp die je ons biedt om ermee om te gaan en om te kunnen helpen.  En dank je voor de eer dat ik deel van iets heiligs mag zijn.”

Opmerking van Sharon: Onderschat nooit al het goede dat je doet, de schoonheid die je uitzendt en de liefde die je uitstraalt. De Grootmoeders spreken altijd de waarheid, en zij zeggen. ‘Jij BENT een wandelende zegening op aarde.’ Geloof ze.