Dit is de juiste tijd, een tijd die vol Goddelijke mogelijkheden zit.

Dit is de juiste tijd, een tijd die vol Goddelijke mogelijkheden zit.

Nieuwsbrief van 11/08/2023

Er komen twee Net van Licht Bijeenkomsten komen aan. In Trier, Duitsland van 1 tot 3 september en in Geetbets, en in België op 9 september. De focus ligt op Eenwording – eenwording met elkaar, met het Goddelijke, met de Voorouders van het Licht, en met de Natuur, inclusief de menselijke wezens, die begonnen zijn zich te herinneren dat ook zij deel uitmaken van de Natuur.

“Deze Bijeenkomsten zullen een belangrijke actie verankeren”, zeiden de Grootmoeders. “Zij zullen de Grote Eenwording op Aarde verankeren. Dit is hiervoor de juiste tijd,” voegden ze toe, “een tijd die vol Goddelijke mogelijkheden zit.”

“Mensen zullen samenkomen om het Net van Licht nog dieper in de bodem van Europa te verankeren. Vele taalgroepen, culturen en nationaliteiten zullen samenkomen in Duitsland en België. En vanuit de plaatsen waar jullie elkaar ontmoeten zullen lichtstralen uitstromen over heel Europa en over heel de wereld. Groots licht! Grootse vreugde!”

“We vragen jullie om je harten te verbinden met het Net en licht te sturen naar deze Bijeenkomsten, zodat de grootst mogelijke hoeveelheid goedheid kan plaatsvinden. Roep simpelweg het Net van Licht op en adem mee op haar ritme, terwijl je denkt aan de plaats waar het werk die dag bezig is. Ontspan je dan en laat je eigen hart liefde geven en ontvangen van het Net van Licht. Laat jezelf samenvloeien met de golf die over heel de Aarde opzwelt.”

“Onthoudt,” zeiden de Grootmoeders, “dat Jij een generator bent, en als deze bijzondere generator die je bent, geef je liefde en licht, en ontvang je nog meer terug. Geef!” zeiden ze, “zodat ook jij eenwording mag ontvangen, met elkaar, met het Goddelijke, met de Voorouders van het Licht en met de hele Natuur. Deze Bijeenkomsten zullen op Eenwording focussen,” zeiden ze, “en jij maakt hier deel van uit. Dus kom erbij en deel mee in de vreugde.”

Nog twee Bijeenkomsten zullen op deze volgen en ook bij deze zal de focus op Grote Eenwording liggen. Van 28 september tot 1 oktober op de Ghost Ranch in New Mexico, in de Verenigde Staten en van 4 tot 6 oktober in Caernarfon in Wales, in het Verenigd Koninkrijk.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Bijeenkomst op Trigonos Retreat Center in Caernarfon, Wales.
(voor alle andere bijeenkomsten is er een wachtlijst)

Voor meer informatie over de Bijeenkomst in Wales, kun je naar de bovenkant van dit boekingsformulier gaan of contact opnemen met patricialennan@yahoo.co.uk  .

“Moge alle wezens in alle werelden gelukkig zijn.”

Caernarfon, Wales