Houdt stand, wat er ook gebeurt!

Houdt stand, wat er ook gebeurt!

“Houdt stand, en heb lief gedurende deze tijden van hachelijke veranderingen— Wat Er Ook Gebeurt,” vertellen de Grootmoeders ons. Krachtige bevelen, en niet voor watjes. Maar de Grootmoeders roepen geen watjes op om met hen te werken. Zij roepen jou. Ze roepen mij.

“ Vier verschillende Net van Licht Bijeenkomsten komen eraan”, zeggen de Grootmoeders.

“ Vraag mensen om zich te verbinden met diegenen die het grondwerk verrichten voor elk van deze Bijeenkomsten. Ieder evenement zal energie geven aan het volgende, beginnend met de Net van Licht Bijeenkomst in Sonoma, Californië op 9-11 juni.  Dit zal de eerste zijn en de vermeerderde energie van die Bijeenkomst zal in de Bijeenkomsten in Duitsland en België worden gegoten die begin september zullen plaatsvinden. De energie van deze twee Europese Bijeenkomsten zal vervolgens de vierde Bijeenkomst op Ghost Ranch in New Mexico in oktober voeden.”

“Het doel van deze vier Bijeenkomsten is een Grote Vereniging,” zeiden de Grootmoeders. “Jullie zullen je op alle niveaus met de grote Eenheid op Aarde verbinden en vaten worden voor deze Eenheid.

Jullie zullen je verbinden met:

• Het Goddelijke

• De Voorouders van het licht en van het land

• De elementen van het leven- aarde, lucht, vuur, water, ruimte

• De meevoelende zielen van de dieren

• De hele Natuur, inclusief de Mensheid, die ook deel van de Natuur is

“ Op deze Bijeenkomsten zullen jullie fungeren als de plaatshouders en vaten waarin alle aspecten van het leven samenkomen in die Ene Liefde. Een voor een, zullen jullie deze aspecten van het leven verwelkomen en er mee werken. Jullie zullen grote vreugde ervaren.”

Dit is wat de Grootmoeders ons hebben voorgelegd voor de aankomende Bijeenkomsten. Alsjeblieft laten we onze harten verbinden  in het Net van Licht, want tezamen houden we stand en staan we open voor de Ene Liefde.

Met veel dank aan alle zusters en broeders in het licht.

Sharon en het Net van Licht team

 


 

Brief uit Litouwen

Wij spreken met heel ons hart onze dank uit voor de lessen van de Grootmoeders, het Net van Licht, de gehele zustergemeenschap van over de hele wereld, dank aan hen door wier ondersteuning we tezamen oprijzen naar God’s licht, en we gezamenlijk de stof van het Bestaan tot die ene goddelijke liefde weven, tot één ziel van het hart

Een van onze groepsleden werd in een droom door een voorouderlijke godheid geroepen om het voorouderlijke land te ‘bevrijden’. We realiseerden ons dat ons land verlost diende te worden van pijn, leed en duisternis. We begonnen met naar de plaatsen te gaan die onze dromen hadden aangewezen – begraafplaatsen en plekken waar duisternis van het verleden overheerst, waar geweld heeft plaatsgevonden en waar in de 2e Wereldoorlog misdaden tegen het Joodse en Litouwse volk zijn begaan

De Grootmoeders, het Net van Licht en andere Lichtwezens aanroepend, werken we met heilig vuur, heilig water, en heilig zout op deze plaatsen (we gaan in de regel een paar keer) om licht te werpen over de duisternis van het land van onze voorouders en over heel de wereld een licht te ontsteken voor de terugkeer van de Grote Moeder. Door de prachtige woorden van het Ho’oponopono gebed te herhalen, veranderen we onze gemoedstoestand sneller, reinigen we ons bewustzijn, geven we aan het leven optimisme, liefde en energie

Liefs

Net van Licht Baken uit West-Litouwen