De Grootmoeders over de Bekrachtiging

De Grootmoeders over de Bekrachtiging

Nieuwsbrief van 30/3/2023

Het werk dat we samen doen kwam en komt van de Grote Raad van de Grootmoeders. Deze wijze vrouwen verschenen op een ochtend uit het niets en zeiden: “De huidige onbalans van energie op Aarde heeft al het leven in gevaar gebracht. Het is tijd om het evenwicht te herstellen, en daarvoor moeten vrouwen het voortouw nemen. Vrouwen moeten bekrachtigd worden. Het werk dat we samen doen kwam en komt van de Grote Raad van de Grootmoeders. Daarom zijn we gekomen.” Met deze verklaring begon hun werk met ons, en vanaf dat moment zijn de dingen nooit meer hetzelfde geweest

De Grootmoeders zijn op dit kritieke moment verschenen om de aanwezigheid van het diepe vrouwelijke aan te wakkeren, om mannen en vrouwen en al het leven weer in harmonie te brengen. Ze zijn gekomen om de Yin (vrouwelijke) en Yang (mannelijke) energie weer in evenwicht te brengen, en over de hele wereld komen nu mensen bijeen om hun leringen te delen. Wij zoeken naar een terugkeer van het evenwicht in ons eigen leven en naar een terugkeer van evenwicht in het leven OP onze geliefde Aarde. Samen werken we met het Net van Licht en geven we de Bekrachtiging van de Grootmoeders door aan hen die het willen ontvangen.

“Menselijke vrouwen,” zeggen de Grootmoeders, “zijn de natuurlijke reservoirs van Yin energie voor jullie planeet. De vrouw draagt de helende en voedende kracht van Yin in zich. Zij draagt het bij zich voor alles wat leeft.” Daarom staan wij bij Net van Licht te popelen om de Grootmoeders Bekrachtiging door te geven – om de kracht die in vrouwen ligt te slapen wakker te maken en mannen in harmonie te brengen met het Goddelijk Vrouwelijke. “De tijd daarvoor is nu ,” zeggen de Grootmoeders. “Vrouwen moeten leiden. Het kan niet anders.”

Het patriarchaat heeft de rol van het vrouwelijke op deze planeet gereduceerd, de energie van Yin verzwakt en al het leven op Aarde in gevaar gebracht. “Al het verdriet en de strijd die je nu op Aarde ziet, wordt veroorzaakt door de onbalans van de energieën van het Vrouwelijke en het Mannelijke.” Op dit punt in de geschiedenis gaan de veranderingen zo snel dat de mensheid moet worstelen om ze bij te houden. En dit gaat al zo lang door dat geweld en misdaden tegen hulpeloze elke hoek van ons leven nu vervuilen. Er is te veel Yang energie en te weinig Yin.
“Genoeg!” verklaren de Grootmoeders.

Elke vrouw draagt Yin in haar wezen. Het is er gewoon – een klein vonkje Yin dat, hoeveel het ook heeft moeten doorstaan, nooit is uitgegaan. De Grootmoeders Bekrachtiging blaast deze vonk tot volle vlam. Deze BEKRACHTIGING laat een vrouw ontwaken tot wie ze werkelijk is, om te bloeien als de bloem die ze is en altijd is geweest. En de Grootmoeders bieden de Mantel der Behagelijkheid, aan mannen aan, waardoor een man kan rusten en gedragen kan worden in de omarming van de Moeder.

Iedereen kan de Bekrachtiging ontvangen door het gewoon aan de Grootmoeders te vragen, maar om dit geschenk dieper te ervaren, dringen we erop aan dat je het van een ander ontvangt. We moedigen je ook aan een van de boeken van de Grootmoeders te lezen, zodat je beter begrijpt wat het is dat je ontvangt. De Bekrachtiging is voor iedereen, dus zodra je hem ontvangt, kun je hem doorgeven aan de volgende persoon.

Bij het Net van Licht delen we de Grootmoeders Bekrachtiging met iedereen die dat wil en we vragen er geen geld voor. We zullen de Bekrachtiging delen tijdens onze On-Line teaching aanstaande zondag 2 april. Als je de Grootmoeders Bekrachtiging wilt ontvangen, doe dan met ons mee om 19 uur onze tijd. Je zult ook leren hoe je het aan anderen kunt doorgeven. We hopen je deze zondag te zien, maar als je er niet bij kunt zijn, kun je deze teaching op You Tube bekijken.