“De levensgolven zijn overal om jullie heen, ze zwellen aan, deinen en komen brekend aanrollen.”

wavesoflife
 

“Luister goed”, zeiden de Grootmoeders en ik ging rechtop zitten. “De levensgolven zijn overal om jullie heen, ze zwellen aan, deinen en komen brekend aanrollen.” En terwijl ze spraken, zag ik ze. De een na de ander kwamen er grote rollende golven aan vanuit het westen. “Kijk!” zeiden de Grootmoeders, dus keek ik nog beter, hoe ritmisch dit aanrollend patroon was. De ene na de andere golf rees op, naar mij toe. Ze kwamen in setjes aanrollen. Een aantal kleinere, dan een paar grote en dan weer kleinere. “Wat een prachtig stromingspatroon”, zei ik tegen mezelf. ”Wat een schoonheid!” En terwijl ik hun lijnen aan zag komen golven, realiseerde ik me dat ik hun ritme in mijn lichaam voelde. Ik ademde met ze mee en rolde met ze mee.

“Deze tijd is er een van gelijkmatige stroming” zeiden de Grootmoeders en ze knikten om hun punt te benadrukken. “Voel het stromen”, zeiden ze, “berust in het rijzen en dalen en laat de golven je optillen. “Ga met de stroom mee. Laat je meevoeren door de golven,” zeiden ze. En ik voelde de eb en vloed van de bewegende zee. Golven kwamen met kracht aanrollen en hielden zich lichtjes in voor ze zich weer terugtrokken. Het terugtrekken en uitrollen begon invloed op me uit te oefenen. Deze beweging van eb en vloed wiegde me en ik merkte dat het me tot rust bracht. “Ahhhh”, zuchtte ik. Nu rees ik omhoog en daalde ik mee met de golven, rijzen en dalen, wiegen en dan weer oprijzen en weer dalen. ”Ik vind dit een heerlijk gevoel”, riep ik uit naar de Grootmoeders. “Is dit wat ik nu voel het ritme van het leven?”, vroeg ik me af, maar de Grootmoeders lachten alleen maar.

“Geef deze boodschap door aan anderen”, zeiden ze. “Spreek over deze periode als een tijd van kalmte en berusting. Het is een korte periode van herstel, van heling en van wederopbouw. Vraag de mensen om al het goede van deze korte voedende tijd in zich op te nemen en erin te berusten. Deze tijd van respijt zal hen kracht geven. Als ze nu rusten, zal het gemakkelijker zijn elkaar te helpen gedurende de volgende golven van verandering die eraan komen. En die zijn niet ver weg”, zeiden ze. “Dus rust nu en herstel. Doe het rustig aan en laat de golven van het leven je zachtjes wiegen. Heen en weer, heen en weer. Laat jezelf zo vasthouden.” Ze glimlachten en wiegden met hun eigen lichamen heen en weer terwijl ze spraken.

Die glimlach van de Grootmoeders! Ze straalden zoveel liefde en vrede uit. Terwijl ze me aanstaarden, zuchtte ik weer. Ik was zo gelukkig dat ik dit kon en mocht ontvangen, deze vrede van het wiegen mocht voelen. Dat ik mocht vertrouwen op de levensgolven.
                                                          
“Dit alles is voor jou” zeiden de Grootmoeders. “Het is voor jullie allemaal, voor allemaal op dit moment nu. Rust.”

 


 

Net van Licht Bakens Spreken
 

Colorado: “Ik ben zo blij dat ik jullie heb gevonden en dat ik – eindelijk vrij en in veiligheid – dat wat ik mijn persoonlijke werk noem, kan delen met gelijkgestemden van hart en geest. Vele jaren was mijn spirituele leven een geheim en iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou kunnen delen met anderen, die het levenspad dat ik heb gelopen zouden ondersteunen.

Het Net van Licht en de Grootmoeders zijn een geschenk van het licht waarnaar ik gezocht heb en dat me nu de waardigheid toont van het werk en mijn levenspad. Ik heb lang gezocht naar deze groep mensen die vanuit hun hart bij elkaar komen om het werk van De Ene Liefde te doen, waarvan ik weet dat het bestaat. Ik heb jullie en al die geweldige zielen in mijn hart gesloten en ook diegenen die over de hele wereld vanuit dezelfde liefdevolle intentie werken.

Dank je voor de meditatie die we afgelopen maandag hebben gedaan. Ik wil mijn ervaring graag delen. Toen ik in het Net van Licht binnentrad, ontstond er een grootse uitzetting van gouden licht om me heen. Ik zag het licht uitstralen zoals een kompas, vanuit mijn hart naar alle richtingen rondom mij. Ik zag het licht uitstralen vanuit mijn hart naar alle lichtpunten op aarde, naar haar bewoners en door het hele Universum heen. Er was een compleet gevoel van Vrede in mijn ziel terwijl ik dit gebeuren bekeek. Het kalme gevoel van gebed kwam mijn hart binnen en doordrong mijn plek in het Net en hen die zich ook op deze heilige plek bevonden. Ik was op de stille plek van mijn binnenste hart en er zijn geen woorden voor om te beschrijven en uit te leggen wat ik op dat moment voelde. Ik voelde alleen zuivere vrede en stilte vanbinnen.

Ik kijk uit naar de Net van Licht bijeenkomst op de Ghost Ranch!!”

Roxanne

India: “Wel, het is pas 20 jaar geleden dat jij naar de bergen kwam waar ik toen woonde en ik voor het eerst startte met de Grootmoeders en het Net van Licht. Ik zeg ‘pas’ een beetje ironisch, omdat ik gisteravond mijn allereerste directe ervaring beleefde: om een lichtpunt te zijn in dit oneindige Net van Licht / bewustzijn.

Dit komt het dichtst bij de ervaring die ik zag/beleefde: Ik voelde me een geest/lichaam instrument (mijzelf) als een coördinatiepunt in dit enorme Net, maar niet geïsoleerd van andere punten, in feite waren ze allemaal verbonden door dit Net. Het was echt een heel mooie ervaring. Het gaf het concept van het Net van Licht veel meer ‘substantie’ en werd daarmee werkelijkheid voor mij.”

C