Wees Goddelijk!

Wees Goddelijk!
 

“De Licht Familie breidt zich uit,” zeiden de Grootmoeders. “Dit zal doorgaan, en je zult het zien en voelen terwijl dit gebeurd. Meer kameraadschap, meer eenheid in je gedachten, woorden en daden… en meer humor. Plezier!” riepen ze uit. “Je gaat plezier beleven op deze weg.”

“Verwacht meer leuke momenten,” zeiden ze, “meer liefde, vreugde, meer delen. Toen we voor het eerst aan je verschenen,” legden ze uit, “verschenen we als twaalf grootmoeders, verenigd in doel. We brachten jullie samen om met ons te werken,” zeiden ze. “Nu vormen we samen een eenheid, en die eenheid brengt vreugde.”
“Je zal nooit meer eenzaam zijn,” zeiden de Grootmoeders. “Je zal niet langer eenzaam kunnen zijn want nu maak je deel uit van het Net van Licht. Je bent één met het Goddelijke, deel van de Ene Liefde. Je bent niet langer afgescheiden.”

“Telkens wanneer je aan het Net van Licht denkt, het vasthoudt en uitwerpt voor de wereld, zal dit besef van Eenheid in jezelf toenemen. Wanneer je met het Net van Licht werkt, ben je er vanzelf één mee. Krachtig verbonden met het grote Web of Net van Licht dat het Universum vasthoudt. Jij neemt deel aan dit vasthouden en tegelijkertijd, wordt je zelf vastgehouden. Aldoor gedragen,” zeiden ze terwijl ze mijn blik vasthielden met die van hen. “Voel dat!” Bevolen ze, en dat deed ik. “Wees dat!” zeiden ze. “Wees wat je bent.
 

Wees Goddelijk.”