Jullie zijn wandelende zegeningen op Aarde

Jullie zijn wandelende zegeningen op Aarde

Vandaag ontving ik een hulpvraag van een vrouw, die ziek, ontmoedigd en eenzaam is. Omdat ze wist dat ook ik moeilijke tijden heb meegemaakt, voelde ze dat ze haar sombere gevoelens met me kon delen. En ik ben blij dat ze dat deed.

Terwijl ik was gaan zitten om haar brief te beantwoorden, realiseerde ik me dat er vele anderen nu ook, net als zij, worstelen met deze gevoelens. Deze tijd is niet voor watjes, bedacht ik weer en ik vroeg me af “Wie is er eigenlijk niet getroffen door de duisternis van deze tijd?” En meteen kwam het antwoord tot me, “Niemand.”

Dit is geen tijd om te proberen het uit te zitten en het alleen te doen. In deze tijden hebben mensen elkaar echt nodig. En, wij hebben elkaar. Want wij zijn tenslotte een familie, en vanuit deze verlichte familie, werpen we het Net van Licht uit naar alle wezens, we reiken uit en we bundelen onze krachten. We delen onze verhalen en beuren elkaar op.

Bijvoorbeeld: Als mensen contact met ons zoeken via Het Net van Licht, beantwoorden de Licht weefsters alle hulpvragen die ze ontvangen, terwijl Katie Mac mensen verwijst naar de Net van Licht bron ze nodig hebben. Louise werkt samen met alle Canadese Bakens, Christine ondersteunt alle Bakens en Net van Licht teams in Europa en de Zuidelijke Stille Oceaan. Pam behartigt alle Baken zaken in de Verenigde Staten van Amerika. Sanne en Nicole hebben het Grootmoederwerk in Duitsland met succes opgestart, Christa werkt aan het verbeteren van de man/vrouw relaties in Zuid Afrika. Antanina is bezig het 4e boek in het Litouws te vertalen, Nadia vertaalt het in het Nederlands, Bilge in het Turks, en Mirian in het Portugees. Kate en Nadia ondersteunen al onze elektronische communicatie. Terwijl de Bakens en Zoom leidsters van over de hele wereld gestaag hun groepen verder begeleiden. Iedereen helpt om de Grootmoeders Bekrachtiging door te geven aan ieder nieuw persoon die daar om vraagt. En we zijn allemaal blij dat we hieraan kunnen bijdragen op welke manier dan ook. Dit Grootmoederswerk geeft ons veel plezier en hoewel niemand van ons betaald wordt voor wat we doen, werken we dankbaar samen.

Toen ik dus deze brief vanochtend ontving, voelde ik me overstromen met dankbaarheid. Dankbaarheid omdat iemand in nood ons genoeg vertrouwde om onze hulp in te roepen. En dankbaar voor de vele mensen die klaarstaan om die hulp gul te geven. Hoe waardevol is dat onbaatzuchtige geven! Ik ben dankbaar voor ieder die in deze moeilijke tijd naar voren is gestapt om de boodschap van de Grootmoeders met een vriend of een vreemde te delen en het Net van Licht op zijn of haar thuisplek op Aarde te verankeren. Ieder van hen doet veel goed.

Waar we nu doorheen gaan is de donkere nacht van de menselijke ziel, en toch, wanneer ik om me heen kijk, zie ik zoveel Licht schijnen. Dank je, dank jullie, ieder van jullie die de kracht van het Net van Licht, op onze planeet, verankeren en vergroten in deze kritieke tijd.

Zoals de Grootmoeders zeggen, “Jullie zijn echt wandelende zegeningen op aarde.”

 

Ik hou van jullie nu en altijd,

Sharon

 

ps. Kom doe met ons mee in dit vreugdevolle werk. Jullie zijn van harte welkom.