Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn

Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn

Toen ze me in de vroege uurtjes van de ochtend wakker maakten , zeiden de Grootmoeders, “Jij maakt deel uit van de uitgebreide lichtfamilie. Uitgebreid,” herhaalden ze, “één die zich uitstrekt over de hele wereld. Roep je lichtfamilie op en voeg je bij hen. Sta ze bij in liefde, en laat liefde uitstralen vanuit de machtige structuur die jullie samen vormen. Straal door de hele Kosmos. Dit is jullie werk,” zeiden ze ,hun ogen priemend in de mijne. “Dit is wat nu nodig is. Het is tijd om aan het werk te gaan.” “Okay Grootmoeders”, antwoordde ik, en ik wierp mijn dekens af en kwam uit bed.

“Jij bent deel van het grote Web van Licht, het stralende Net van Licht dat de Aarde stabiel houdt. Dat de wereld bij elkaar houdt,” zeiden ze invoelend. “Dit Net van Licht, Net van Liefde is fijnmazig met elkaar verbonden en wordt met het uur sterker en krachtiger. Elke keer dat je het Net van Licht oproept, zend je het ook uit,” legden ze uit. “Niet alleen voor jezelf, maar voor alles dat leeft. Jouw éénheid met het Net weeft en verankert deze enorme kracht. Door jouw focus op licht en Liefde, ben jij het Net van Licht geworden,” zeiden ze en ik verslikte me. Ze hadden dit eerder gezegd, maar nu in het donker van de vroege ochtend, schudde het me door elkaar.

“Vele jaren geleden, gaven we jullie het stralende Net van Licht, en sinds die tijd zijn jullie er standvastig ermee aan de slag gegaan- heb je het uitgeworpen en uitgezonden naar je mede wezens. Doe het nu. Werp het uit en veranker het,” riepen de Grootmoeders uit. “Denk eraan, roep het op, en voel, zonder moeite te doen, de aanwezigheid van het Net van Licht. Het bereik wordt door jouw aandacht vergroot en versterkt. Mensen zijn de schakel tussen Hemel en Aarde en jullie gezamenlijke kracht zal, terwijl jullie samenwerken met het Net van Licht, dat wat jullie ‘wonderen’ noemen doen ontstaan.”

“Werp het net nu uit, voor de mensen in Oekraïne. Werp het naar alle soldaten- zowel naar de Russische als naar de Oekraïense. Werp het ook uit naar alle mensen in Rusland, naar iedereen die door deze ramp wordt getroffen. Werp het Net van Licht uit naar alle wezens. ‘Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn’,” zeiden ze. “Zing en chant dit onophoudelijk. En onthoudt, er is geen ‘Ander’; we zijn allemaal familie in het grote Net van Licht. En wanneer mensen dat lijken te vergeten, herinner jij het dan voor hen!”, verklaarden de Grootmoeders, hun gezichten verlicht door hun glimlach. “Zing en Chant,” riepen ze. “Zing en chant de waarheid.”

“Zing met heel je hart: Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn’ (klik hier). Jullie maken ons gelukkig elke keer als je dit doet,” zeiden ze. “En jullie maken iedereen gelukkiger. Jullie worden gelukkig van dit werk en in deze staat van geluk, versmelt, dat wat jij beschouwt als “Jij”, en word je het geluk zelf.”

“Omdat jij een integraal deel bent van het Net van Licht, zal geluk de Wereld vullen, telkens wanneer je het Net verankert en zingt en bidt voor het Goede voor allen. Laat dit nu ontstaan. Laat levenskracht door je heen stromen en wordt de wandelende zegening op Aarde, zoals we je zeiden dat je bent. Nu is het tijd om je hart te openen. En open het voor allen, zeiden ze. “Alle wezens zijn deel van het Net van Licht of ze dat nu weten of niet. En als ze vergeten zijn wie ze zijn, dan ‘weet jij’ het voor hen. Jij kunt deze waarheid vasthouden voor alles wat leeft.”

“Speel nu je rol,” zeiden ze, “Verlies jezelf niet in wanhoop, maar – in plaats daarvan – veranker jezelf in liefde. Laat je zakken in de omhelzing van het Net van Licht en blijf daar. Het Net zal je stabiel houden en zal de Aarde stabiel houden. Grijp iedere mogelijkheid aan om nu samen te komen in Licht en te zijn wie je bent! Jij bent één met het Net van Licht en we rekenen op je.” — de Grootmoeders.
 

Voor meer informatie over de Grootmoeders en het Net van Licht en/of om ons te versterken om het Net in de wereld te verankeren, ga naar netoflight.org. Er is voor dit werk geen bijdrage verschuldigd.