Er is hier Geen Speciale Magie aan het Werk.

Er is hier Geen Speciale Magie aan het Werk.

“Grootmoeders,” zei ik, “we houden van de bomen en we verliezen er grote aantallen van – duizenden grote Sequoias alleen al dit jaar. We willen van deze oude leraren leren terwijl ze nog bij ons zijn, zodat alles wat ze weten niet verloren is als ze gaan. Vanwege het Net van Licht, lijkt het alsof we via het Net de leringen van de bomen kunnen uitzenden. Om deze wijsheid door de aarde te sturen en al het leven te helpen. Dit zijn allesinds mijn gedachten, Grootmoeders. Is dit juist?”

“Je hebt gelijk,” zeiden de Grootmoeders. “Je bent al een schakel en kunt een steeds sterker schakelpunt worden voor de wijsheid van de bomen, de grote, groene groeiers. Bomen zijn wijs, wijs in de wijsheid van de aarde. Ze hebben je veel te leren.

“Mediteer op Zondag, tijdens de Online Lessen, met de eeuwenoude boom, de Geliefde, waar Ellen Davidson je mee naartoe nam in het sequoiabos. Mediteer en luister naar haar. Via de link die deze boom met jou heeft opgezet, zal ze met iedereen communiceren tijdens de Zoom-presentatie van Zondag. Ze zal elkeen begeleiden hoe verder te gaan. Zij zal de Moederboom voor jou zijn en, vanaf dat moment kun je een beroep op haar doen.

“Laat mensen weten dat er hier geen goochelarij aan het werk is,” zeiden de Grootmoeders, “buiten dan de magie van het open hart dat wil dienen. Iemands verlangen om lief te hebben en te dienen maakt hen bereidwillige ontvangers voor de wijsheid van deze Grote Groene Groeier. Dat is alles wat nodig is. Deze boom die jij Geliefde noemt, is al duizenden jaren op één plek geworteld. Ze is wijs, opmerkzaam en een grote zegenende aanwezigheid op aarde. Ze heeft veel te geven en ze staat te popelen om het te geven!
 
“Na de verbinding met haar op zondag, zal iedereen in staat zijn om deze wijsheid met zich mee te dragen,” zeiden de Grootmoeders, gelukkig glimlachend. “Haar standvastigheid en overheersende kalmte zullen op elk moment van hun leven voor hen beschikbaar zijn. Ze zullen in staat zijn haar aanwezigheid te gebruiken om anderen te helpen, en wanneer ze de natuur in gaan en in contact komen met andere, jongere, minder ervaren bomen, zullen deze bomen ook in staat zijn deze wijsheid in zich op te nemen. Vraag iedereen om na zondag de gaven van Geliefde mee te dragen naar de bossen, parken en velden, naar de andere groene groeiers – naar bomen en planten, zelfs naar de dieren.

Vraag Geliefde om je nu te zegenen terwijl je deze stap neemt,” zeiden de Grootmoeders. “Ze zal achter je staan en je rug recht houden wanneer je zondag spreekt. Ontvang nu van haar, en deel hoe je relatie met bomen zich heeft verdiept sinds je deze reis naar haar maakte. Wij zegenen jullie.”

Onze grote dankbaarheid gaat uit naar de Levende/Liefdevolle wereld waarin we leven, naar Geliefde, naar Ellen die ons naar haar toe leidde, en naar de Grootmoeders die het allemaal tot stand brachten.  En naar jou, mede liefdevol wezen op het pad van licht. Tot zondag (of later op You Tube).

 

Volgende Online Lering heeft plaats op
6 juni 2021 om 22:00

KLIK HIER