Rust, Herstel en laat de Kracht van Liefde in jezelf groeien.

Rust, Herstel en laat de Kracht van Liefde in jezelf groeien.

“Laat jezelf rusten,” zeiden de Grootmoeders, terwijl ze langzaam hun handpalmen op en neer bewogen. “Daar is het tijd voor. Voor een tijdje zal er een periode van relatieve kalmte en stilte zijn te midden van de storm van verandering die over de Aarde is gekomen. Maak er de komende maanden gebruik van en rust uit, heb lief en geniet van elkaar.  Je hebt een voedende en een voortdurende kracht in je, en in deze tijd zul je die voorraad opbouwen. Dit is een tijd voor je om uit te rusten en te herstellen. Gebruik die tijd.  

Het leven zal nooit meer zijn zoals het een korte tijd geleden was,” zeiden de Grootmoeders, hun gezichten ernstig. “Het zal niet meer zijn zoals het een jaar geleden was. Vanaf nu wordt het een ander leven. Veel veranderingen moeten nog komen,  en ze zullen komen. Rust nu dus uit en maak van jezelf een grotere opslagplaats van liefde. Het is je taak, je missie op Aarde om onophoudelijk lief te hebben. Dus, roep in deze tijd liefde op voor je planeet en voor elkaar. Jullie maken allen deel uit van de Ene Liefde, dus vraag, ten bate van het leven, dat alle wezens in alle werelden gelukkig zijn. Dit is een gebed voor anderen zowel als voor jezelf. Bid dit gebed steeds weer totdat het een litanie wordt voor je geest. Geef die drukke geest van je iets goeds te doen. Dit gebed is goed – er is niets beters dat je kunt doen in deze periode van relatieve rust dan het zingen van ‘Mogen alle wezens in alle werelden gelukkig zijn’. Zing het of chant het.

“En verspil je leven niet door je zorgen te maken over wat er komen gaat,” zeiden de Grootmoeders hoofdschuddend. “Hoe meer je jezelf onderdompelt in het bad van liefde, hoe gemakkelijker de Grote Overgang zal zijn. We hebben je omhult met liefde, dus blijf onder haar mantel. Leef daar. Leef in liefde, open je hart voor de grote voorraad in je en open je geest voor de schoonheid van deze liefde. We zijn in je, we houden je vast en zoals we je vele, vele keren hebben verteld: “We zullen je helemaal vullen. Laat ons.’ De voorraad liefde die je met je meedraagt, houdt het leven in stand. Het zal je stabiel houden en het zal iedereen in je leven tot zegen zijn.

We kennen je. We hebben je altijd gekend en we weten dat je in alle omstandigheden de verlichte bent en altijd zult zijn waarvoor je geboren bent. Vertrouw ons als we je dit vertellen. Je weet dat we niet liegen. Je bent gemaakt voor deze tijden! Dus rust nu. Rust, herstel en laat de kracht van liefde in jou groeien. Je hebt geen idee van je eigen grootsheid. Je hebt geen idee van je schoonheid/kracht,” zeiden ze, “Maar WIJ wel!!!”