2 Feb 2021 – De periode die je nu ingaat zal een stabiliserende Tijd voor jullie zijn.

2 Feb 2021 – De periode die je nu ingaat zal een stabiliserende Tijd voor jullie zijn.

Nieuwsbrief van 1 februari 2021

De periode die je nu ingaat
zal een stabiliserende Tijd voor jullie zijn.
____________

 
“De periode die je nu ingaat  zal een stabiliserende tijd voor jullie zijn,” zeiden de Grootmoeders, “een tijd om jezelf te verankeren in de aarde en te voelen hoe zij jou veilig vasthoudt. Je hebt nu een verbinding gemaakt met de elementaire energie van de Aarde dus kan Ze jou ondersteunen. Kies er vandaag voor om te zijn waar je bent, om te zijn wie je bent. Wees werkelijk hier in het nu,” zeiden ze, “en verken hoe het is om jezelf stevig te verankeren, niet fladderen, rond rennen, of ontkennen wie je bent.
Ontdek hoe het is om jouw plek op Aarde in te nemen.
 Om te staan in wat je bent, om te staan voor wie je bent
Het is er de tijd voor.
 
“De drama’s van het leven zullen zich blijven afspelen in de ruimtes om je heen. Daar kun je op rekenen. De veranderingen die zich nu op Aarde voordoen zijn nog niet voltooid. De radicale energieverschuiving op deze planeet is nog niet voltooid. Dus,” zeiden ze, “verwacht meer onrust, meer instabiliteit, meer uitbarstingen van woede en angst bij de wereldbevolking.”
 
“Veel mensen zijn doodsbang voor de veranderingen die vandaag op Aarde plaatsvinden en jullie zullen er getuige van zijn hoe ze vanuit deze verschrikking zullen handelen . Diegenen die geen echt anker in zichzelf hebben raken op drift  door de veranderende stromingen van het leven. Dus wees niet verbaasd door wat voor waarneming dan ook. Laat het gewoon zijn,” zeiden de Grootmoeders. “Laat alle gekte nu omhoog komen en zich een weg banen uit de atmosfeer van de aarde. Deze dolle energie is niet van jullie. Het behoort niet bij je dus je hoeft het niet ‘op te lossen’. Het is niet jullie verantwoordelijkheid,” zeiden ze, langzaam en duidelijk pratend om het belang van deze boodschap te benadrukken. “De energie van angst zal uiteindelijk opraken , en wanneer het zover is zal er vrede op aarde zijn.
 
Maar voor nu, sta stabiel,” zeiden ze, terwijl ze een vinger naar mij wezen. “Zit stevig. Ga langzaam, ga diep en spreek de waarheid. Je neemt nu deel aan het verankeren van het Net van Licht voor jullie planeet,” herinnerden ze mij, “en dit is geen kleinigheid.
 
“En wees je bewust, terwijl je dit doet, dat we je vasthouden in liefde, je omhelzen en wiegen. Je bent niet alleen in de wereld die op zijn kop staat waarin je leeft. Wij zijn hier met jullie. Dus roep ons aan,” zeiden ze. Leun op ons. En als we ‘ons’ zeggen,”
legden de Grootmoeders uit, “dan bedoelen we elke vorm van goddelijkheid waar je van houdt. Alle vormen van God zijn nu bij jou aanwezig. Dus roep de vorm aan die je het dierbaarst is, en we zullen allemaal komen.
 
“Alles ontwikkelt zich zoals het bedoeld is,” lachten de Grootmoeders. “Niets is een vergissing. We zijn hier,” herhaalden ze. “Dus besluit dat jullie van nu af aan stabiel blijven, en als je die beslissing eenmaal genomen hebt, hou dan vast, hou vast, hou vast.
We staan achter je,” zeiden ze.
“We zullen jullie nooit verlaten.”
 
– De Grote Raad van Grootmoeders –

 


Brief uit Maine

Dankjewel voor de voortdurende Online Leringen en de Earth Balance Response sessies. Je vroeg om onze reacties. Er komen zoveel lessen, perspectieven en beelden naar boven in deze sessies dat het moeilijk is ze te verwoorden. Hier is er een.

Na de Online lering van 10 januari kwam ik erachter dat ik worstelde met wat oud verdriet dat ik met me meedroeg over mijn relatie met mijn ex-man. Ik heb al zoveel van deze last geopend en losgelaten dat het frustrerend kan zijn om het opnieuw te erkennen. Op een gegeven moment ging ik naar mijn kamer om te mediteren, maar in plaats daarvan ging ik zitten en schreef dit gebed/gedicht.

 

Het centrum vasthouden

Ik zal de raadsvuren brandende houden
Ik zal het kamp opzetten voor toekomstige tijden
Ik zal de aarde glad vegen
Ik zal de zetel voorbereiden
Ik zal wachten en de heilige ruimte bewaren
 
Laat de dingen zich herschikken
Laat beweging ons bevrijden
Laat harten kloppen naar Moeder’s hart
Laat de rook van ons verleden opstijgen
Laat Liefde onze angsten in zich opnemen
 
Laat deze adem van transmutatie toe
Laat de ruimte tussen onze cellen groeien
Laat het vuur in ons ons herinneren aan wie we zijn
Laat genade onze acties bepalen
Sta vreugde toe om blijmoedigheid te onderhouden
 
Wij zijn de hoeders van het Licht
Wij zijn degenen die het vuur verzorgen dat angst verdrijft
Wij zijn in het centrum van onze eigen kivas
Wij zijn de wachters bij de poorten van de tijd
Wij zijn de grootmoeders van allen
 

De helderheid in de lering van zondag trof me terwijl ik zat te schrijven. Het omzetten van de last in de rook, opgenomen door Liefde was voelbaar. De Grootmoeders waren in mij aanwezig in de gedaante van muskusossen, dieren die ik ken van mijn jaren in Alaska. Muskusossen groeperen zich en vormen een cirkel van bescherming tegen de elementen en tegen roofdieren, om hun kwetsbaren te beschermen. Het grappige was dat ze allemaal naar binnen keken, naar mijn centrum, en niet naar buiten. Ze troostten en beschermden me op mijn innerlijke reis, en hielden de wereldse zorgen op afstand. Ze zijn er nog steeds, als een totem en een herinnering aan hun toewijding aan allen die deze innerlijke reis maken.

Dit leek me belangrijk om te delen. Ik hou ervan op weg te zijn met de Grootmoeder en met ons allen als Grootmoeders in aardse vorm!
 
Lisa Jae