21 juli, 2020 Elke liefdevolle daad weergalmt door de kosmos

21 juli, 2020 Elke liefdevolle daad weergalmt door de kosmos

Elke liefdevolle daad weergalmt door de kosmos

Dank je voor jullie standvastige hart,” zeiden de Grootmoeders. “Dank je om het  Net van Licht uit te werpen voor anderen en om de liefde de plaats van eer in jullie leven te geven.  Bedankt om het verlichte baken te zijn dat jullie zijn, om een wegwijzer te zijn, een schone, goed verlichte plaats in de wereld van vandaag.  Jullie doen hier op aarde meer goed dan je ooit zult weten. We zijn zo trots op jullie,” zeiden ze, en terwijl ze spraken, veegden ze tranen uit hun ogen.

Wanneer we jullie in actie zien,” zeiden ze, “wanneer we jullie vriendelijkheid en onbaatzuchtigheid met elkaar zien en jullie zien zorgen, delen en bidden voor anderen, brengt dat tranen in onze ogen.  Op dit moment leven zo veel mensen in angst, zo veel van hen zijn in uitzichtloosheid vervallen, en toch blijven jullie liefhebbend.  Met deze liefde ondersteunen  jullie miljoenen mensen.  Miljoenen!” verklaarden ze.

“Elke keer dat jullie ervoor kiezen om ‘ja’ te zeggen tegen het leven, om ‘ja’ te zeggen tegen wat het leven je ook geeft, versterken jullie het Weefsel van Bestaan van het Universum.  Jullie vergroten de kracht van het Net van Licht om de aarde in deze tijd stabiel te houden.   Jullie hebben geen idee hoe enorm het effect is van deze (voor jullie) ogenschijnlijk kleine daden van vriendelijkheid .  Elke liefdevolle daad weergalmt  door de hele kosmos.

“Dit is wat nu nodig is,” zeiden de Grootmoeders. “Dit is de zalf voor de wonden van wanhoop, haat en verdriet die in jullie wereld etteren op dit moment.  Dit is het medicijn dat nodig is.  Liefdevolle vriendelijkheid.

“Blijf kiezen voor de liefde,” zeiden ze, hun ogen fonkelend van geluk.  “Blijf ‘ja’ zeggen tegen het geven en dienstbaar zijn.  Vergeet niet voor één ogenblik dat jullie onze handen, hoofden en harten zijn hier op aarde.  We rekenen erop dat jullie onze liefde in actie zijn.”
 

Boodschap van de Grote Raad van Grootmoeders
20-7-20202
 

Ter Informatie:

Aanvragen om het Net van Licht uit te werpen voor een bepaald doel of speciale gezondheidsredenen kunnen verstuurd worden naar ons toegewijde Net van Licht Wevers team. Zij staan klaar om het Net van Licht uit te werpen en doen dit met een gewillig en dankbaart hart. Stuur dan gewoon een mail in het engels (of nederlands) en vermeld de naam van de persoon of wat dan ook waarvoor je ondersteuning vraagt.

 mail naar: netoflightweavers@gmail.com


Fanmail van een man

Een bedankbriefje aan alle vrouwen die zich engageren aan de zijde Grootmoeders.
~ James St. Clair

Het is een belangrijke troost als man in deze veranderende wereld om te weten dat ieder van jullie actief betrokken is. Ik, en die mannen zoals ik, worden verlevendigd door jullie aanwezigheid en ik wil jullie bedanken voor het geschenk. De steun die ik persoonlijk ervaar van jullie deelname aan het Net van Licht is immens en afschermend en het geeft me een zekere hartruimte om te blijven groeien. Ik kan dit niet genoeg overdrijven.

Voor mij kan rusteloze mannelijke energie niet op zichzelf staan zonder de geaarde steun en wijsheid van het Goddelijke Vrouwelijke. De mannelijke energie is zich aan het uitputten, schaduwboksen voor niets. Het verlangt wanhopig naar datgene wat jullie allemaal, lieve vrouwen, terug een bestaan geven. In mijn ogen is dit wat jullie opnieuw re-presenteren, een schoonheid van balans die verder gaat dan de huidige omstandigheden in de wereld.

Meisjes worden sneller volwassen dan jongens, getuigt onze wereld. In mijn gedachten houdt nu het Goddelijke Vrouwelijke actief haar levengevende aanwezigheid als een geschenk voor de collectieve mannelijke ziel om te groeien, als hij maar zou leren om het openlijk te ontvangen in plaats van te proberen het te stelen of te bezitten. Vanuit mijn perspectief is de Goddelijke Vrouwelijke Aanwezigheid het enige waar alle mannelijke energie bittere strijd voor levert, maar niet onvoorwaardelijk kan accepteren. Het geschenk is echt, de vrouw presenteert het, en de man gelooft dat hij het moet stelen als een bezit. De massa van de mannelijke energie veronderstelt dat de daad van aanvaarding ‘nemen’ betekent. Acceptatie is natuurlijk Vrouwelijk van aard, open en toelatend. De hele mensheid zal nooit krijgen wat hij wil als hij zich blijft richten op het nemen, in plaats van het accepteren met open armen, zoals jullie allemaal laten zien via jullie Net van Licht werk met de Grootmoeders.

Dus dank jullie op de meest hartelijke manier. Jullie moeiteloze-moeite blijft niet onopgemerkt, en is ook niet ongewaardeerd. Jullie zijn boven de aardse maat door simpelweg jullie eigen ware aard te zijn, en ik dank jullie voor jullie doorzettingsvermogen op meer manieren dan ik gepast kan uitdrukken. Er is een nooit eindigende aanwezigheid van Licht en Liefde … en ik dank jullie voor het feit dat jullie in dit alles zijn. Ik rust en ontvang het Licht, en ik ben er een beter man door.

Je mag deze tekst met anderen delen, maar kopieer dan alsjeblieft wel de tekst als één geheel en stuur ook onze website-links mee.

Dankjewel
het Net van Licht Team