21 augustus, 2020 Je Hart zal spreken

21 augustus, 2020 Je Hart zal spreken

Je hart zal spreken

_____

“De patriarchale systemen waar we zo lang onder hebben geleefd sterven nu, Grootmoeders,” zei ik, “en de Moeder keert eindelijk terug naar de Aarde. Onze wereld is aan het veranderen, en we proberen nu om een nieuw levensdoel voor onszelf te vinden. Hoe kunnen we deze verandering van het oude naar het nieuwe navigeren?”

“We zullen het hier over hebben,” zeiden de Grootmoeders. “Eerst moet je vertrouwen hebben in je hart. En om je hart te voelen, moet je tot rust komen en je openstellen voor haar aanwezigheid. Het hart zal dan tot je spreken.

“Neem om te beginnen  plaats op een rustige plek waar je alleen kunt zijn. Ga rechtop zitten, zorg ervoor dat je handen en voeten niet gekruist zijn, leg je handen op je knieën en wacht in deze open houding. Denk dan aan het centrum van je borstkas waar zowel je fysieke als je spirituele hart zich bevindt. Buig naar het hart en leg je handen er overheen.

“Geef dank aan dit hart van je dat je leven heeft gedragen voor deze vele jaren. Buig opnieuw naar je hart en vraag het om je leraar te worden, om je onderwijs op dit moment over te nemen. Het hart is wijs en heeft lang op deze job gewacht, besteed dus aandacht aan haar antwoord op je verzoek. Luister en observeer.

“Vraag het hart om je te laten zien hoeveel van haar wijsheid je al opgenomen hebt. Je hart zal met je communiceren en je een getal geven (misschien 10%, 20%, 40%) of het zal je een grafiek laten zien om dit bedrag te illustreren. Vraag het hart dan om je nu al te onderrichten, zodat je onmiddellijk meer van haar wijsheid kunt absorberen. Laat je hart weten dat je klaar bent om te investeren in je leren, dat je bereid en leergierig bent.

“Vraag of er ergens in jou een blokkade is die je verhindert om te luisteren en te leren van het hart. Dit kan een plaats zijn in je lichaam, je emoties of je geest. Observeer deze blokkade en vraag met liefde aan het hart om je te laten zien hoe je het kunt helpen genezen. Kijk dan toe – kijk en voel wat er gebeurt. Er kan een smeltend gevoel zijn, pijn, of emoties kunnen opkomen. Observeer gewoon terwijl je je hart al het werk laat doen.  Kijk gewoon. 

“Als het werk voorbij is, drijf dan even in de nieuwe, vrijgemaakte energie uit deze voorheen geblokkeerde ruimte en ervaar hoe je hart liefde en zegening giet in deze voorheen geblokkeerde plek binnen in je . Je begint te leren van je hart. Controleer nu opnieuw het getal dat je hart je eerder gaf. Is het gegroeid?”

Opmerking van Sharon: Op dit moment bewegen we ons van een op de geest gerichte, yang gecentreerde wereld naar een op het hart gerichte, yin gecentreerde wereld. De Grootmoeders zullen ons helpen deze overgang te maken.

Voor meer informatie over het werken met het Net van Licht, of over de terugkeer van het Goddelijke Vrouwelijke, ga naar degrootmoeders.be , degrootmoedersspreken.nl of netoflight.org

​​​​“het Net van Licht Team”