1 september, 2020 Nieuw werk van de Grootmoeders

1 september, 2020  Nieuw werk van de Grootmoeders

Nieuw werk van de Grootmoeders

____________

 
De Grootmoeders riepen ons op om de Vier basis Elementen van het Leven op Aarde te verbinden met het Net van Licht tijdens hun Online Lering op 23 augustus. Ze vragen ons dit omdat op dit moment niet alleen het menselijk leven, maar alle leven op aarde uit balans is. Op 23 augustus gaven ze ons een voorproefje van dit werk, en dat zal blijven doorwerken in elke persoon die deelnam aan die Lering.

(klik HIER om de Online Lering van 23 augustus te zien).
 

Om dit werk met de Aarde Elementen te versnellen, wordt ieder van ons aangespoord om de elementen op te nemen in onze dagelijkse Net van Licht meditaties. We worden gevraagd om onze persoonlijke relatie met de Aarde, Water, Lucht en Vuur weer op te eisen. En om te beginnen kun je eenvoudigweg de elementen uitnodigen op een vergelijkbare manier dat je de Voorouders van het Licht vraagt om samen met jou het Net te uit te werpen.

d.w.z. nodig de elementale spirits van de natuur eerbiedig uit om zich bij jou aan te sluiten en zich te laten ondersteunen door het Net van Licht en Liefde. Nodig dan de elementen Water, Lucht, Aarde en Vuur uit om ook in de liefdevolle omhelzing van het Net te worden gehouden. Omvat deze elementen  en omarm ze in jezelf. Omhels ze met liefde zoals het Net van Licht en de Grootmoeders jou vasthouden.

Omvat het Water in je aderen en cellen, de Lucht in je ademhaling, de Aarde in je lichaam en botten, en het Vuur in je hart. Merk op hoe het voor je voelt om je op deze manier persoonlijk te verhouden tot de Elementen. Wees nieuwsgierig naar deze nieuwe manier van verbinden en vertrouw er op dat het Net van Licht om jullie vast houdt. Ga dan verder met het werk dat je gewoonlijk doet met het Net van Licht.

De Grootmoeders roepen ons nu op tot dit werk.
Wij zijn hun voeten op de grond, hun handen die geven, en hun hart dat klopt voor iedereen. En omdat dit waar is, kan door ons dit grote genezende en harmoniserende werk met de elementen op aarde plaatsvinden. Het is tijd. Omdat je gevormd bent uit deze vier basiselementen, zal alles wat nu in jou genezen wordt, harmoniseren en zich verhouden tot de elementen in de hele wereld. Je zorgt zelf voor de microkosmos binnen de macrokosmos zodat dit kan plaatsvinden. Het is werkelijk verbazingwekkend wat groot goeds ieder van ons nu kan doen.

De Grootmoeders zullen ons meer geven om te doen met de elementen in hun volgende Online Lering op 6 september. Maar dit is genoeg voor nu. Aan het werk!  

 Om aan te sluiten bij de volgende Online lering,
op 6 september om 22.00 uur,
Klik HIER.

Voor meer informatie over het werken met het Net van Licht, of over de terugkeer van het Goddelijke Vrouwelijke, ga naar degrootmoeders.be , degrootmoedersspreken.nl of netoflight.org

​​​​“het Net van Licht Team”