27 juni,2020 Het Uitbreidend Bereik van het Net van Licht

27 juni,2020  Het Uitbreidend Bereik van het Net van Licht

Het Uitbreidend Bereik van het Net van Licht

 
Verandering gebeurt SNEL, zoals de Grootmoeders ons verzekerd  hebben!
 
De bijeenkomsten worden “virtueel”, de evenementen zijn tot het einde van het jaar geannuleerd en de Online leringen gaan door.  Hoewel we fysiek geïsoleerd zijn, zijn we nog steeds in staat om ons licht te weven met andere Grootmoeders over de hele wereld.
 

PROFITEER VAN DE WEBSITE!

 
Nu meer dan ooit moedigen we iedereen aan om naar de netoflight.org website te gaan om het goud te ontdekken!  Je kunt de liedjes zingen, de meditaties horen of luisteren naar Sharon. (Je hebt wellicht veel geleerd door het bijwonen van bijeenkomsten en/of het lezen van de boeken, maar deze video’s bieden een extra ingang tot de boodschappen van de Grootmoeders).
 
Onder het tabblad Media vind je gesprekken met Sharon.  Ze zijn meestal kort (ongeveer vijf minuten) en behandelen onderwerpen als:
 
          Wat is het net van het licht
          Wie zijn de Grootmoeders?                   
          Kan iedereen dit werk doen?
          Kunnen mannen zich aansluiten bij het Net van Licht?
 
Ook zijn er de drie Boom Interviews die Sharon in Januari gaf toen het werken met de bomen serieus van start ging.
 
De Online Leringen zijn ook beschikbaar op video.  Deze tweewekelijkse leringen zijn in ontwikkeling.  We proberen  zo goed mogelijk in te spelen op de belangstelling en de begeleiding van de Grootmoeders in deze snel veranderende situatie.
 
Tot slot heeft Sharon in januari veel nieuwe actuele video’s opgenomen die de komende maanden zullen worden geïntroduceerd.  Hieronder is de eerste daarvan die wordt uitgebracht, Het werk van de Grootmoeders is eenvoudig.

Sharon McErlane – The Grandmothers work is simple from NET OF LIGHT on Vimeo.

 


UITBREIDING naar ACHT TALEN

 
De Grootmoeders zijn duidelijk geïnteresseerd in het bereiken van meer mensen!  We hebben nu een vrijwilligersvertaalteam dat werkt in het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees en Litouws.  Veel van de video’s en Sharon’s Boominterviews en sommige Online leringen hebben vertaalde ondertitels . (De ondertitels zijn toegankelijk door op de knop “CC” te drukken in de rechter benedenhoek van de video).
 
De Net of Light Website zelf heeft zowel een Spaanse als een Duitse versie.  
 
Facebook paginas per taalgroep zijn beschikbaar in het Nederlands, Italiaans, Frans, Spaans en Litouws (klik op de taal om naar de Facebook-pagina te gaan).
 
Nieuwsbrieven zijn ook beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. (klik op de taal om u aan te melden).
 
Er zijn ook Facebook-pagina’s die individuele geografische gebieden vertegenwoordigen, en er zijn ook Online Grootmoeders bijeenkomsten . 
 
Neem contact op met uw plaatselijke baken via e-mail voor informatie over het bovenstaande. Daarnaast zijn er enkele bakens te vinden op de website die online vergaderingen organiseren.  Zowel de baken e-mail adressen als de Online vergaderingen zijn te vinden op de website onder het tabblad Meetings (vergaderingen). 
 
Tot slot zijn we blij te kunnen aankondigen dat een nieuwe Duitse vertaling van het eerste boek, A Call to Power: The Grandmothers Speak, vorige maand is uitgebracht (klik HIER om te bestellen).