Al wat ik zoek heeft mij allang gevonden. 24 januari 2023

Al wat ik zoek heeft mij allang gevonden. 24 januari 2023

Boodschap van de Grote Raad van de Grootmoeders van 24/1/2023

“Dit is waar”, zeiden de Grootmoeders. “Deze tekst van het Dennenboomlied is waar.

Wij ‘vonden’ jullie lang geleden”, zeiden ze. “We zijn altijd bij jullie geweest. In feite is er nooit een tijd geweest waarin jullie niet gevonden waren. We omringen en omvatten jullie nu”, herinnerden ze mij. “Dus geniet van je tijd hier op aarde. Deel je leven met ons en maak gebruik van de kans om lief te hebben, elke kans die je krijgt. Wij zullen je vele kansen daartoe geven”, lachten de Grootmoeder. “We beloven jullie meer en meer kansen te geven om lief te hebben- en dat telkens opnieuw te doen.”

 “Jullie zijn van onszelf”, ze lachten nogmaals. “Altijd al geweest en dat zullen jullie voor altijd zijn. Jullie behoren tot het Goddelijke”, herinnerden ze me “en alle vormen van het Goddelijke zijn één. Jullie zijn nu hier op Aarde om de Goddelijke liefde vorm te geven en dat juist in deze tijd te doen”, benadrukten ze. “Jullie hoeven het niet alleen te doen,” zeiden ze, “want wij zijn bij jullie, jullie belichamen de Ene Liefde en jullie leven in het licht dat jullie zijn, dus stop met je in te houden, stop met net te doen alsof jullie minder zijn dan jullie zijn. Jullie zijn die Ene Liefde!” herhaalden ze. “Vergeet dat Nooit.”

“Jullie zijn prachtig”, zeiden ze en ze schudden hun hoofden in verwondering, terwijl ze naar ons keken. “Jullie zijn schitterend. Jullie zijn het Net van Licht. Jullie vormen het Weefsel van het Bestaan van het Universum. Dus, laat je licht schijnen,” riepen ze uit, “Straal dat prachtige licht uit . En zing, zing!”

“Zing tot je broeders en zusters. Zing tot alle levende dingen van de aarde. Zing tot de bomen, tot de koeien, de vossen, de beren, de vissen. Zing tot de hele familie van het leven. Laat de Natuur jullie stemmen horen en laat haar jullie liefde voelen. Het is tijd dat jullie je plaats in de Natuur opnieuw innemen.”

–De Grote Raad van de Grootmoeders–

 Pine Tree – Music & Lyrics by Scott Colt
(Klik hier  om naar een oude opname van dit lied te luisteren)

Pine tree reminds me
Of all my life could be:
Turn towards the Light 
And become straight and tall,
Filling the forest
With perfume and singing,
Turn toward the Light 
Become useful to all.

Refrain:
See how the creatures
Of nature are living;
All that they need was prepared long before…
All I am seeking
Has long ago found me;
What I need to learn
Is right here at my door.

Form of the pine tree
Asleep in the pine seed, 
Awakened by sunlight
And falling of rain;
Branches curve upward
The pine tree is seeking – 
To turn toward the Light
Is to be born again.

(Refrain)

Deep in the forest 
The pine trees are growing;
Deep in their silence
A voice in my soul;
Like a living cathedral,
The pine trees surround me,
Singing, “Turn toward the Light
And remember the goal”.

(Refrain)