De wereld opent zich nu

De wereld opent zich nu
“De wereld opent zich nu,” zeiden de Grootmoeders, “omdat jullie ‘Ja’  tegen ons hebben gezegd. Omdat jullie hebben toegestaan dat Liefde in en door jullie heen stroomt vult het Goddelijke jullie met steeds meer liefde. Dit opengaan stimuleert het openen dat nu plaatsvindt op Aarde, in de Kosmos en in alle werelden. Zo boven zo beneden,” zeiden ze, blij glimlachend, “Zo binnen, zo buiten.”

“Omdat jullie met ons werkten, hebben jullie jezelf een vat van liefde laten worden zodat je nu voortdurend gevuld wordt met liefde en voortdurend liefde uitstraalt. Elke keer dat jullie ons of welke vorm van het Goddelijke dan ook aanroepen, worden jullie met meer liefde gevuld. Elke keer wanneer je denkt aan het Net van Licht,  wordt het Universum gevuld met meer liefde. Keer op keer hebben we jullie eraan herinnerd dat ‘Jullie de lichtschakelaar zijn’. Licht straalt vanuit jullie/door jullie heen en dat is nu volledig operationeel!” kraaiden de Grootmoeders. “Jullie zijn geheel verlicht! En omdat jullie dat zijn wordt daardoor al het leven overal beïnvloed.”

Toen begonnen de Grootmoeders te lachen. “Wij realiseren ons dat we dit aan jullie vertellen terwijl jullie wereld in totale beroering verkeert en we horen hoe volslagen belachelijk dit voor jullie moet klinken. En toch is het waar! Kwaad, haat en allerlei soorten blokkades komen nu vanuit de ondergrondse dieptes naar de oppervlakte om door het licht te worden gezuiverd”, legden ze uit. “Wij zijn blij te zien dat deze rotzooi omhoog komt”, riepen ze, “blij! Laat het maar komen!” verklaarden ze. “Laat het onthuld worden. Onthuld en gezuiverd door het licht dat jullie helpen vast houden.”

“Twijfel niet aan het grote goed dat jullie doen door standvastig in het licht te staan. Wanhoop niet als al die lelijkheid naar buiten komt. Jullie zijn ervoor geboren om dit werk te doen. Dus, sta naast ons,” zeiden ze. “Sta elkaar bij en laat je licht schijnen. Je doet datgene waarvoor je geboren bent.”

Toen gaven de Grootmoeders mij de opdracht om het boek ‘Terugkeer van de Moeder, Terug naar Liefde’ op te pakken. Ik opende het boek en las: “De tijd van samenleven, de tijd van samenzijn is gekomen,” kondigden ze aan. “Verbind je met elkaar, verbind je met de natuur: verbind je met ons. Kom bij elkaar. De tijd van in je eentje opereren is voorbij”, zeiden ze. “Dus open je hart en deel. Deel!”, herhaalden ze. “Zoek elkaar op. Blijf in contact met elkaar. Raak en deel alles wat je raakt. Meer liefde, meer samenhorigheid, meer, meer!” Ze spreidden hun armen wijd open. 

“Iedereen is uitgehongerd vandaag de dag,” zeiden ze. ”Mensen hongeren naar liefde, hongeren naar samenzijn, hongeren naar delen. Creëer de gelegenheid om te delen,” zeiden ze. “Kom bij elkaar in vreugde, in gezang – om met elkaar eten te delen en om dienstbaar te zijn. Kom samen.” Uit het Terugkeer van de Moeder, Terug naar Liefde.

 

Ter info:

We begrijpen dat de frequentie van onze bijeenkomsten door de pandemie van de afgelopen twee jaar kan zijn verstoord. Om een groep te vinden en erbij aan te sluiten om samen te komen en te delen, kun je hier klikken en dan via de tab ‘Groepen’ eerst je land en dan provincie selecteren om een groep in de buurt te vinden. Neem via de e-mail contact op met het betreffende Baken en mocht je geen contact kunnen maken neem dan alsjeblieft contact met ons op zodat wij je kunnen helpen om een groep te vinden. Dank je.
 

Sharon & the Net van Licht team

 
NIEUW! 

Nu beschikbaar als luisterboek

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat ‘A Call to Power – The Grandmothers Speak’ nu als audio boek verkrijgbaar is (in het Engels), en dat het door Sharon zelf wordt voorgelezen. Diegenen die het hebben beluisterd laten weten dat het zo zelfs tot nog meer begrip leidt van de boodschap van de Grootmoeders.

Door Sharon McErlane zelf voorgelezen

Beschikbaar op deze platforms (klik): Audible, iTunes en Amazon

Het 4e boek in het nederlands ‘Terugkeer van de Moeder, Terug naar Liefde’ zal in December beschikbaar zijn.

Bestellen kan nu al hier, dan betaal je geen verzendkosten.