Roep Moedertje Rusland aan

Roep Moedertje Rusland aan

Gisteren toen ik in het bos tussen de bomen zat, en aan het mediteren was over de situatie in Rusland en de Oekraïne, zag ik de grote Moeder en hoorde …..” Roep Moedertje Rusland aan! Roep haar nu!”

Toen spraken de Grootmoeders. “ Jij,” zeiden ze, “Spreek over Moeder Aarde, het Moederland, de Grote Moeder, Maria land, Moeder India, Moedertje Rusland en vele andere vormen van het Goddelijke Vrouwelijke. Ze beschrijven De Moeder allemaal,” zeiden ze. “De voedende, beschermende, alles liefhebbende Moeder des Levens. Roep haar nu aan.

“De mensen van Rusland en Oost- Europa hebben haar heel hard nodig. De hele wereld heeft haar nodig,” zeiden ze. “Het kwaad dat je nu in Rusland en de Oekraïne ziet en de angst die zich door dat kwaad naar buiten toe uitspreidt laat zien wat er gebeurt als de razende yang energie als een gek aan het eind van zijn ketting rukt. Het is totaal de controle kwijt, buiten zinnen en daardoor vernietigt het alle leven op zijn pad. Jullie kijken met afschuw en verbijstering naar wat er plaatsvindt, maar wij zijn hier om jullie eraan te herinneren je focus in jezelf te richten en de Moeder op te Roepen. Stop met het observeren van het drama op Aarde en roep Haar aan om naar voren te stappen, de yang energie in te tomen en om Haar kinderen te beschermen en te leiden.”

“De Moeder is niet langer afwezig in deze wereld, ” verklaarden de Grootmoeders. “Dus het patriarchaat kan niet langer vernietiging van het leven aanrichten, volkeren tegen een ander volk opzetten. Jullie zijn aan het einde daarvan gekomen. De dagen van het Patriarchaat zijn voorbij.

“We vragen jullie dit feit te erkennen en jezelf tot actie aan te zetten. Roep de Moeder. Roep Haar de hele tijd, roep haar constant, steeds weer. Ze is nu aan het wakker worden en de Moeder zal de roep van haar kinderen altijd beantwoorden. Het is ook voor jullie tijd om wakker te worden,” zeiden ze met een alwetende blik. “ Wordt wakker uit de verdoving van het patriarchaat. Sta op en spreek Haar naam. Degenen die deze waarheid begrijpen hebben werk te doen.

“Jullie zijn één en jullie hebben werk te doen.”

Roep haar aan!” zeiden ze. “Het is eenvoudig. Vraag haar te voorschijn te komen. Bidt voor elkaar- bidt, zelfs voor de daders van deze gruwelijkheden,” vulden ze aan. “Zie hoe Ze de Aarde vasthoudt en wiegt, zie hoe ze een ieder wiegt. Spreek tot Haar, Zing voor Haar. Zie Haar terwijl Ze bij je zit en zoek naar Haar reflectie in elkaar.”

 “Sta erop dat Ze naar voren treedt in Rusland en in de Oekraïne,” zeiden de Grootmoeders, terwijl ze hun vuisten in elkaar sloegen om de hun woorden te benadrukken. “Accepteer de gruwelijkheden die nu op Aarde plaatsvinden niet, of ze nu plaatshebben in Oost-Europa of waar dan ook. Deze wreedheid is niet, “de gewone gang van zaken” zoals yang het graag zou willen. Dit is GEEN gewelddadige en stervende wereld. Dit,” zeiden ze, en ze wezen naar de grond onder hun voeten, “is een wereld van Liefde, een wereld van oneindige mogelijkheden- een heilige wereld.” En toen begonnen de Grootmoeders te zingen:

Th”is is holy ground
You’re standing on holy ground
For love is present
And where love is present, is holy.”

“Wees die liefde,” zeiden ze. “Wees de liefde die je bent, en laat jezelf met liefde vullen”. Ik ademde diep in en ze riepen, “We zullen jullie volledig opvullen!” Ze glimlachten naar me en zeiden, “en vanuit die liefdesplek, Roep nu Moedertje Rusland aan. Zij is één met de Goddelijk Moeder en dus zal Zij de razende yang energie kunnen kalmeren en Haar kinderen redden. En ze benadrukten: Zij zal Al Haar kinderen redden!”

 
Volhardt hierin,” zeiden de Grootmoeders. “Volhardt erin de wereld voor de Moeder op te eisen. Geef niet op.”

 

Notitie van de kunstenares Ana Juan:

 Anna maakte dit werk in opdracht na de bombardering van een kraamkliniek.

“ Ik moest steeds denken aan de handen van een moeder. Als je verdwaald bent en als je geen woorden hebt om de wereld te begrijpen, dan zijn moeder’s handen je schuilplek. Het kunnen ook de handen van een familielid zijn, of, de handen van een vreemdeling, zoals in een oorlog”.