24 maart,2020 Wanneer het echt lastig wordt gaan de echte doorzetters door

24 maart,2020 Wanneer het echt lastig wordt gaan de echte doorzetters door

Wanneer het echt lastig wordt gaan de echte doorzetters door. Zo is dat nu eenmaal.

“Als het echt lastig wordt gaan de echte doorzetters door. Zo is dat nu eenmaal ,” zeiden de Grootmoeders. “Het is nu de tijd voor de mensen om op te staan, een tijd om groots te denken. Denk altijd aan wat goed is voor het Al,” zeiden ze, “en doe dat dan!
 
“Verspil nu geen tijd meer met klagen over je lot, maar ga in plaats daarvan in het licht staan en zend het uit! Wees het Baken van Licht  waarvoor je geboren bent,” zeiden ze. “Werp het Net van Licht uit over alle wezens. En waar je ook staat, houd het stabiel en veranker het licht. Wat je ook mag denken over deze tijden, we verzekeren je,” zeiden de Grootmoeders, “je bent hiervoor geboren.”
 

 

Net van Licht Meditatie

Het Net uitwerpen is altijd goed om te doen omdat het iedereen en alles optilt. Op dit ogenblik is het HEEEL belangrijk om dit te doen. Dus, doe met ons mee, neem je plaats in op het Net en verspreid haar stralende licht/liefde naar alle wezens. De nood is nog nooit zo hoog geweest.

Hier is een geleide Net van Licht meditatie in het Nederlands.

En hieronder is de Net van Licht meditatie video in het Engels