“Maak Ons Gelukkig”

“Maak Ons Gelukkig”

In een droom, afgelopen nacht, was ik met een grote groep mensen en terwijl we bij elkaar stonden, spraken de Grootmoeders: “Simpelweg omdat ieder van jullie verbonden is met het Net van Licht,” zeiden ze, “BEN je het Net van Licht. Je bent op geen enkele manier ervan afgescheiden maar je bent één met het Weefsel van Bestaan van het Universum.”
 
“De dag dat je je op het leven richt vanaf jouw plek in het Net van Licht, zul je een volkomen andere manier van leven voor jezelf bewerkstelligen. Wanneer dat gebeurt, zul je stoppen te geloven dat kracht van bovenaf naar beneden in je stroomt. En dat zal een enorm verschil maken”, verkondigden ze met hun armen over hun borst gevouwen, terwijl ze op hun hakken heen en weer wiegden.
 
“We begrijpen dat dit de manier is waarop jullie geconditioneerd zijn om te denken over je relatie met God,” zeiden de Grootmoeders, “maar het is niet waar. En elke keer wanneer je je plek in het stralende Net van Licht inneemt, zal het meer en meer onmogelijk voor je worden om je afgescheiden te voelen van God. Wanneer je je met het Net van Licht verbindt, is er alleen maar één-zijn, één stroom van liefde waar je deel van uitmaakt. Je ervaart dan de aanwezigheidvan God binnen in jezelf. En … zodra je de aanwezigheid van God binnenin jezelf ervaart, stop je er automatisch mee om andere wezens te zien als afgescheiden van jezelf.”
 
“Als je je op het leven richt vanaf jouw plek in het Net van Licht is er opeens geen vervreemding meer tussen het ene ras of de ene cultuur en het andere ras of de andere cultuur. Niet langer wijen zij“. Omdat je bent ondergedompeld in de stroom van licht en liefde in het Net, omdat je één BENT met het Weefsel van Bestaan van het Universum, ben je onafscheidbaar van de Bron en daarmee onafscheidbaar van elkaar. Eén Liefde IS eenvoudigweg … en jij bent die Ene Liefde.”
 
“Al snel zullen deze dingen die we zeggen, ophouden voor je te klinken als alleen woorden”, zeiden de Grootmoeders. “Binnenkort zul je de waarheid van dit één-zijn voelen weerklinken in je lichaam. En wanneer dat gebeurt, zul je beginnen met je open te stellen voor de acceptatie van je grootsheid. Dat zal een blije dag zijn”, riepen ze. “Op die dag zullen we met je vieren en blij zijn. We kijken daar zo enorm naar uit!”, riepen ze uit. “Dus begin ons nu blij te maken door die dag dichter en dichterbij te brengen. Werk elke dag met het Net van Licht. Stel je eigen geluk (en dat van ons) niet langer uit”, zeiden ze.