Nieuwsflits • 27-11-2017 “De gloed van jouw wezen zal de wereld verlichten.”

Nieuwsflits • 27-11-2017   “De gloed van jouw wezen zal de wereld verlichten.”

Zodra ik was gaan zitten om naar de Grootmoeders te luisteren, voelde ik mezelf ‘omhuld’  in een oneindige omhelzing. Na een tijdje spraken de Grootmoeders. “Dit is de waarheid”, zeiden ze. “Voel het. Sta jezelf toe deze omhelzing te accepteren, accepteer wat je toebehoort. Er wordt van je gehouden, je bent beschermd en er wordt over je gewaakt door licht. Het is je recht om in liefde vastgehouden te worden. Je bent heel erg één van ons, bevestigden ze. Dus laat de winden van verandering maar waaien en gieren, zoals ze willen. Laat ze maar bulderen“, zeiden ze terwijl ze hun handen ophieven. Ook al verstoren ze de wereld waarin je leeft, ze kunnen jou niet raken.”
 
“Trek je aandacht weg van de opschepperige, overdreven aanbevelingen van vele luidruchtigen die het hoofdpodium in de wereld proberen op te eisen. Ga weg van dit theatrale gedoe en ga je hart binnen – ga de stilte in je centrum binnen. Je bent een eeuwig wezen. Wie en wat je bent is onveranderlijk en voor altijd. De gloed van de kern van je wezen zal de wereld verlichten. We vertellen je dat iedere keer als je het stralende van je eigen hart raakt, dit steeds verder doorstroomt. Jouw schoonheid en kracht zullen vrede door het hele universum sturen.”
 
“Het gegeven dat je onze richtlijnen volgt en samen in groepen ons werk doet, maakt het mogelijk om vandaag de dag grote veranderingen te laten plaatsvinden op jullie planeet. Ook als je slechts een kwart van dit werk zou proberen in je eentje te doen, zou dit nog een angstaanjagend grote taak zijn. Maar omdat je niet alleen werkt, maar als een lid van de familie van licht, kun je bergen verzetten. Je bent nu al bergen van angst en onwaarheden aan het verzetten. Iedere keer als je met het Net van Licht werkt, verzet je ze, doe je ze smelten en pas je ze aan. Uiteindelijk ben je nu begonnen met te ontwaken en je bewust worden van wie je werkelijk bent en terwijl dit plaatsvindt, maak je een nieuwe wereld. Je bent voor deze tijden geboren, verklaarden de Grootmoeders, “je bent een vertegenwoordiger van verandering en DEZE soort verandering is wat nodig is.”
 
“Breng elke dag tijd met ons door, luisterend naar ons en ons zoekend. We zullen door de dag heen naar je toe komen, we zullen in je dromen verschijnen en we zullen de juiste mensen en gebeurtenissen in je leven brengen. We zullen je met onze liefde bedekken en om je heen zijn als je tussen de mensen loopt. We zullen onszelf op de meest verrassende manieren laten zien, je leven vullend met onze aanwezigheid. Kijk naar ons uit”, zeiden ze. “Roep ons aan.”
 
“We herinneren je er aan dat jij en wij, de Grote Raad van de Grootmoeders, nu samen door deze belangrijk tijd heen gaan.” Lachend voegden ze eraan toe: “Dit is geen toeval.”