Bied de wereld wat verzachting

Bied de wereld wat verzachting
“Grootmoeders,” vroeg ik, “hoe kunnen we van dienst zijn in deze tumultueuze tijd? Zovelen lijden momenteel. Wat kunnen we doen dat hen daadwerkelijk helpt?”
 
Neem hen in je armen,” antwoordden de Grootmoeders. Laat je armen en je hart ruimer worden en omhul hen met liefde. Omhul hen allemaal met liefde, ieder van hen. Wees de kalme plek midden in het centrum van de storm. Jij, wees dat,” zeiden ze naar mij wijzend. “Je zult verrast zijn hoe eenvoudig het voor je zal zijn om dit te doen,” glimlachten ze. “Het zal helemaal niet moeilijk zijn. Probeer het!” lachten ze. “En onthoud,” zeiden ze,als jij het niet doet, wie zal het dan wel doen?
 
“Laat de hele wereld je liefde zien en ervaren. Toon het vrijelijk en laat zien hoe het is als je helemaal in liefde gehuld bent. Als anderen je gehuld in liefde zien, zullen ze herinnerd worden aan de liefde die ze zelf ook hebben. Jouw aanwezigheid zal het naar hen terug spiegelen.Zij zijn ook liefde,” zeiden de Grootmoeders, maar wanneer ze verstrikt raken in de haast en zorgen van het dagelijks leven, vergeten ze dat. Als jij in liefde staat, in vrede en helderheid, zal het hen eraan herinneren dat ze ook in deze staat kunnen zijn. Als ze jou in liefde gehuld zien, zal het iets in hen doen ontwaken.
 

Wees de rustige plek. Temidden van aanvallen van trauma en drama, wees de stabiele, rustige plek. Het midden in het wiel van vrede. Je bent in staat dit te doen en je kunt het omdat je het niet alleen zult doen. Nooit alleen! Wij houden je vast ,” zeiden de Grootmoeders. “We ademen jou, we stromen in je en samen met je. We zijn elk moment van je leven aanwezig. Elke keer dat je om ons vraagt, antwoorden we. We komen altijd wanneer je roept. Dus houd je niet in. Roep ons nu en samen zullen we de wereld verzachting bieden, haar in diepe vrede vasthouden. De wereld heeft nu verzachting nodig en samen zullen we het doen.”